Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkeresőn hogyan jelezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan jelezzem "udvariasan" hogy csak fehér férfiak érdekelnek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, de szexuálisan csak a fehér férfiakhoz vonzódom. Mindenkinek vannak szexuális preferenciái.

Külföldön élek, egészen mások az arányok a különböző etnicitások között. Kb. minden második férfi aki ír nekem, fekete, és a fennmaradóaknak is csak kb a fehér. Mivel ők nem jöhetnek szóba, igy kapásból "le kell ráznom" őket, ami nekem is és azt hiszem nekik is kellemetlen minden alkalommal. Ezért szeretném ezt már a profilomon feltüntetni, csak nem tudom hogyan. Nem akarok bunkónak vagy rasszistának tűnni, sem bárkit megbántani. Mit tanácsoltok?

22/l

2017. ápr. 14. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
63%
14es vagyok, nha az ez sem jon be amit irtam, mert hetek utan megint irnak, hogy jajj, hogy alakulnak a dolgok stb... a fiuk sajnos nem latjak at, hogy mig ok irnak, 50 emailt es kapnak kb 2-3 valaszt vissza, addig egy csinos lany kap 120 levelet es nem lehet mjndegyikkel levelezgetni! Es nem ertik miert nem kapnak eselyt! En sajnalom oket igazabol, mert tenyleg nem azert nem adok nekik eselyt, mert nem tetszik, csak mar kozbe elkezdtem massal beszelgetni aki tetszik. Tobbnyire idozites nalam! Nem a szemelyisegebol vagy a borszinenol akad
2017. ápr. 14. 20:28
 22/24 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán miért válaszolsz nekik? Tiltsd le csuklóból!
2017. ápr. 14. 20:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Én ezért is nem jártam már vagy 10 éve társkereső oldalon. Borzasztó. És ez Magyarország, szó se volt feketékről. Csak hát 100-ból 99 olyan kellemes figura, hogy átmennél a túlsó járdára, ha szembejönne. És akkor illedelmesen próbálni leszerelni őket... de fárasztó, én nem bírom.

Tudod, mi lenne erre a kulturált megoldás? Biztos van már ilyen jobb társkereső oldal, (csak én nem tudok róla, utána kéne nézni,) ahol be lehet állítani, hogy eleve csak azok láthassák a profilodat, akik az általad megjelölt preferált kategóriákba esnek. A többinek meg nem is létezel. Szerintem, ha nincs még ilyen társkereső oldal, akkor meg kéne már csinálni...

2017. ápr. 16. 02:43
 24/24 anonim ***** válasza:
23: Ha nem bírod, akkor tényleg nem neked való. De lehet más sem... Az arányaid viszont abszolút falsok, teljesen civilizált adatlappal és levelekkel is lehet ignorálást vagy épp flegma bunkózást kapni. Aztán persze ki vagytok akadva, hogy mennyi "sablon" levél érkezik a sokszor semmitmondó adatlapotokra. Pedig csak alkalmazkodunk.
2017. ápr. 16. 03:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!