Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn hogyan jelezzem "udvariasan" hogy csak fehér férfiak érdekelnek?
Nem vagyok rasszista, de szexuálisan csak a fehér férfiakhoz vonzódom. Mindenkinek vannak szexuális preferenciái.
Külföldön élek, egészen mások az arányok a különböző etnicitások között. Kb. minden második férfi aki ír nekem, fekete, és a fennmaradóaknak is csak kb a fehér. Mivel ők nem jöhetnek szóba, igy kapásból "le kell ráznom" őket, ami nekem is és azt hiszem nekik is kellemetlen minden alkalommal. Ezért szeretném ezt már a profilomon feltüntetni, csak nem tudom hogyan. Nem akarok bunkónak vagy rasszistának tűnni, sem bárkit megbántani. Mit tanácsoltok?
22/l
Én ezért is nem jártam már vagy 10 éve társkereső oldalon. Borzasztó. És ez Magyarország, szó se volt feketékről. Csak hát 100-ból 99 olyan kellemes figura, hogy átmennél a túlsó járdára, ha szembejönne. És akkor illedelmesen próbálni leszerelni őket... de fárasztó, én nem bírom.
Tudod, mi lenne erre a kulturált megoldás? Biztos van már ilyen jobb társkereső oldal, (csak én nem tudok róla, utána kéne nézni,) ahol be lehet állítani, hogy eleve csak azok láthassák a profilodat, akik az általad megjelölt preferált kategóriákba esnek. A többinek meg nem is létezel. Szerintem, ha nincs még ilyen társkereső oldal, akkor meg kéne már csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!