Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti, de semmi extra
Az ápoltságtól meg szép fogsortol meg nem lesz senki jó csaj
Ezek alap dolgok
A szép fogsor nem alap dolog, aki nem születik azzal (az emberek többsége), annak sokszázezer forintba kerülnek a különféle fogászati kezelések. Nem mondom, hogy ez a nő arcra hú de gyönyörű, de így is átlag feletti csinos.
Attól függ mi számít neked szép fogsornak… ha csak a hollywoodi hófehér szabályos fogsor, ahhoz valóban műfog vagy héjak kellenek.
Akkor pl én is igénytelen vagyok a természetes fogsorommal, mert van benne pici hiba és ha beledöglök sem lesz csillogó fehér mert genetikailag picit sötétebb… ettől én még igényesnek tartom magam pedig a fogsorom bőven nem e legszebb
"Aki az átlagosra nyomott, Magyarországon ennyire átlagosnak számít a csinos alkat, ápoltság, csillogó fogsor? Én az utcán sétálva nagyon nem ezt látom átlagban"
te így látod. én meg úgy, hogy bár makulátlan a fogsor, de nem túl szépek az arcvonásai és nem túl formás az alakja (amihez a ruhája sem kifejezetten passzol).
szóval összességében nem kiemelkedő, az utcán maximum azért venném észre, mert eléggé elütnek a vonásai a magyarokétól.
"Ez egy kinai a 100 ugyanolyanbol.es ez tetszik pasiknak? Szomoru"
Ranezesre khmer. De szerintem is cuki csaj.
38F incel
Egy nő ne cuki legyen!
Jó kurvás kinézetű legyen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!