Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem itthon ilyen szép barátnőt találni?
...erősen közepes/átlagos fizikai adottságokkal? Vagy ne áltassam magam? 😀
Önálló egzisztenciám van, viszont nem túl jó szociális készségeim is.
Hat pedig a csajozashoz az utóbbi kell, nőként mondom. Nekem szimpatikus lány, végre nem egy agyon operált húsz kilós valaki, hanem egy tényleg nőnek kinéző, emberi lény.
De valószínűleg ő id azt mondana, hogy nem a pénz, hanem a szociális készség számít. Arra kene rá gyúrni.
24N
Ne értsetek félre, nem villantani szeretnék. Ez csupán alap, gondolom én. Tehát, nem anyám szoknyája alatt kuporgok. Ez a tény talán valamit emelne az ázsiómon egy hasonló nő szemében.
#1-es, köszi! Igen, a valódi nőket kedvelem.
Nem dagadt, csak nem gebe, ennyi!
Nekem is bejönnek az ilyen nők!
Senki nem néz így ki 24/7, ez a lány sem.
Ezek mögött a képek mögött kb 45 perctől másfél óráig terjedő előkészület van, smink, a haja, stb.
Ez azt jelenti, hogy egy párkapcsolatban nem ez lesz a jellemző. Látni fogod szombat reggel kócosan, smink nélkül, pattanásosan is.
De ja, vannak ilyen nők itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!