Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem itthon ilyen szép barátnőt találni?
Figyelt kérdés
...erősen közepes/átlagos fizikai adottságokkal? Vagy ne áltassam magam? 😀
Önálló egzisztenciám van, viszont nem túl jó szociális készségeim is.
2022. aug. 22. 17:36
11/19 anonim válasza:
értjük, nem állnak szóba veled a vékony, átlagos külsővel rendelkező nők, és abban reménykedsz, ha azt hazudod, hogy ez tetszik neked, akkor legalább a dagadtak foglalkoznak majd veled
12/19 A kérdező kommentje:
#13 Hűha.
2022. aug. 22. 18:10
13/19 anonim válasza:
Akik szerint dagadt azok hagyják el a kérdést, mert nem nektek szól!
Semmi közötök a kérdező ízléséhez!!!
14/19 anonim válasza:
11essel értek egyet! Ugyanez a kaliber vagyok! Egy férfi akkor kezd ilyen nővel, ha nem jut neki más.... de azért azt hazudja, hogy "neki ez tetszik" - EZ, senkinek NEM tetszik!
15/19 A kérdező kommentje:
#14 Nem az eseted, ízlésen vitatkozni teljesen felesleges. Világos. Az efféle minősítgetést viszont (a konkrét hölgy, és mások nevében is) kikérem magamnak. Beteg egy társadalom, és úgy tűnik, nem csak miattam.
2022. aug. 23. 06:30
17/19 A kérdező kommentje:
#16 Ez min változtat?
2022. aug. 23. 08:15
18/19 anonim válasza:
17
Ne mondd már nekem, ha a ilyen barátnőd lenne...és a Megan Fox szóba állna veled, akkor nem dobnád!
Hát, a "nem az eseted" kissébfura volt, nem vagyok leszbi! :D gondoltam nem egyertelmü h nő vagyok!
19/19 A kérdező kommentje:
#18 Nem kötötted az orromra a szexuális irányultságodat 😀
De tudod mit? Amennyiben nyitott vagy rá, egyeztessük érveinket egy üveg bor mellett, és győzz meg, hogy Megan Fox-szal jobban járnék! Deal?
2022. aug. 23. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!