Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság (pár éve) miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság (pár éve) miért mindent úgy oldanak meg a nők, hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés

Utóbbi pár évben azt látom, hogy én bármikor megpróbálok hozzászólni egy nőhöz (nem feltétlen társkeresési célzattal), úgy oldják meg hogy nincs válasz.

Társkeresőn is ez a helyzet.

Példák:

- Volt kolléganő, 1 évet dolgoztunk együtt. Instán próbáltam volna követni, kérdeztem hogy engem elfogad e, másfél jónapja nem reagál 3 üzenetemre sem, olvasott se leszek

- valakivel 1 éve találkoztam buliban. Hívtam egy másikra, arra rábólintott, de aztán végül "nem úgy alakult". Mondom "remélem nem velem volt a baj" mondja "nem nem". Most 2 hete az üzeneteim nem kerülnek olvasásra, pedig 3 naponta posztol valamit

És megannyi eset, amikor egyébként alig ismernek, valahogy mégis eldöntik hogy nem akarnak beszélni velem, a semmire... de miért van ez?? Miért mindent így oldanak meg manapság? Ezeket tényleg nem érdekli, hogy élőlény van a másik oldalon, akit megbántanak???

2023. szept. 18. 15:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Téged se érdekel ha csúnya nőről van szó .
2023. szept. 18. 15:36
 2/29 anonim ***** válasza:
15%
Ronda vagy. Fogadd el
2023. szept. 18. 15:39
 3/29 anonim ***** válasza:
97%

"amikor egyébként alig ismernek"

Pont ezért. Az fura lenne, ha a tesód nem írna vissza. Hogy idegenek nem kíváncsiak rád - ezt az egódnak le kell nyelnie.

2023. szept. 18. 15:40
 4/29 A kérdező kommentje:
De mi alapján hozzák meg a döntést, ha alig ismernek? Akkor hogy ismerjenek meg jobban?
2023. szept. 18. 15:41
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem írok én se vissza mindenkinek, nem kötelező, eldöntheti mindenki kivel szeretne vagy kivel nem szeretne beszélgetni..
2023. szept. 18. 15:42
 6/29 A kérdező kommentje:
1: nem, de én lelkiismeretileg/morálisan nem tudom megválaszolatlanul hagyni...
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarnak jobban megismerni
 8/29 anonim ***** válasza:
88%
Miért hiszed hogy bárki tartozik neked bármivel is? Az hogy te eldöntöd hogy ráírsz valakire, elég egyirányú dolog. Gondolom te sem írsz rá MINDEN nőre akit eléd sodor az élet, te is szelektálsz. Ők is...
2023. szept. 18. 15:44
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"én lelkiismeretileg/morálisan nem tudom megválaszolatlanul hagyni..."

Az te vagy. Ismeretlen emberektől elvárod, hogy a te értékeid szerint viszonyuljanak hozzád? Tényleg van ott ego.

2023. szept. 18. 15:46
 10/29 A kérdező kommentje:
De itt nem csak a megismerésről szól a dolog. Ott volt az az instás kolléganő. Csak annyit kellett volna visszaírnia, hogy "bocsi csak közeli ismerősöknek van". Ennyit sem lehet megtenni? Szándékosan kell a félreértést generálni?
2023. szept. 18. 15:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!