Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság (pár éve) miért mindent úgy oldanak meg a nők, hogy nem válaszolnak?
Utóbbi pár évben azt látom, hogy én bármikor megpróbálok hozzászólni egy nőhöz (nem feltétlen társkeresési célzattal), úgy oldják meg hogy nincs válasz.
Társkeresőn is ez a helyzet.
Példák:
- Volt kolléganő, 1 évet dolgoztunk együtt. Instán próbáltam volna követni, kérdeztem hogy engem elfogad e, másfél jónapja nem reagál 3 üzenetemre sem, olvasott se leszek
- valakivel 1 éve találkoztam buliban. Hívtam egy másikra, arra rábólintott, de aztán végül "nem úgy alakult". Mondom "remélem nem velem volt a baj" mondja "nem nem". Most 2 hete az üzeneteim nem kerülnek olvasásra, pedig 3 naponta posztol valamit
És megannyi eset, amikor egyébként alig ismernek, valahogy mégis eldöntik hogy nem akarnak beszélni velem, a semmire... de miért van ez?? Miért mindent így oldanak meg manapság? Ezeket tényleg nem érdekli, hogy élőlény van a másik oldalon, akit megbántanak???
"amikor egyébként alig ismernek"
Pont ezért. Az fura lenne, ha a tesód nem írna vissza. Hogy idegenek nem kíváncsiak rád - ezt az egódnak le kell nyelnie.
"én lelkiismeretileg/morálisan nem tudom megválaszolatlanul hagyni..."
Az te vagy. Ismeretlen emberektől elvárod, hogy a te értékeid szerint viszonyuljanak hozzád? Tényleg van ott ego.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!