Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanság (pár éve) miért mindent úgy oldanak meg a nők, hogy nem válaszolnak?
Utóbbi pár évben azt látom, hogy én bármikor megpróbálok hozzászólni egy nőhöz (nem feltétlen társkeresési célzattal), úgy oldják meg hogy nincs válasz.
Társkeresőn is ez a helyzet.
Példák:
- Volt kolléganő, 1 évet dolgoztunk együtt. Instán próbáltam volna követni, kérdeztem hogy engem elfogad e, másfél jónapja nem reagál 3 üzenetemre sem, olvasott se leszek
- valakivel 1 éve találkoztam buliban. Hívtam egy másikra, arra rábólintott, de aztán végül "nem úgy alakult". Mondom "remélem nem velem volt a baj" mondja "nem nem". Most 2 hete az üzeneteim nem kerülnek olvasásra, pedig 3 naponta posztol valamit
És megannyi eset, amikor egyébként alig ismernek, valahogy mégis eldöntik hogy nem akarnak beszélni velem, a semmire... de miért van ez?? Miért mindent így oldanak meg manapság? Ezeket tényleg nem érdekli, hogy élőlény van a másik oldalon, akit megbántanak???
Baráti társaságbol?
Nyilván érzik, hogy kétségbeesetten fel akarsz szedni valakit, ezért nem válaszolnak.
"Bármilyen pasi bármiért hozzátok szól, egyből elkezditek méregetni hogy "hmm biztos többet akar, nekem meg nem jön be, és nem válaszolok"?"
EGyáltalán nem, de van, amikor nagyon érződik.
Bármilyen „gyenge” ismerősnek én reagálok, tehát az instásnál válaszoltam volna, és követhettél volna. (Azt viszont nem értem, miért írsz több üzit, mikor nyilvánvaló, hogy nem kíváncsi rád.)
A második esetnél a „nem úgy alakult” részt nem értem, de szintén az van, hogy írtál neki többször. Miért?
Elhiszem, hogy frusztrál, hogy sikertelen vagy, de azt értsd meg, hogy nem erőltetheted rá magad senkire! Te meg akarnád őket jobban ismerni, fordítva meg nem, és ezt el kéne fogadni! Továbbá, aki valóban a barátod, az válaszol, szerintem te futó ismerősöket már egyből barátoknak hívsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!