Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mostanság (pár éve) miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanság (pár éve) miért mindent úgy oldanak meg a nők, hogy nem válaszolnak?

Figyelt kérdés

Utóbbi pár évben azt látom, hogy én bármikor megpróbálok hozzászólni egy nőhöz (nem feltétlen társkeresési célzattal), úgy oldják meg hogy nincs válasz.

Társkeresőn is ez a helyzet.

Példák:

- Volt kolléganő, 1 évet dolgoztunk együtt. Instán próbáltam volna követni, kérdeztem hogy engem elfogad e, másfél jónapja nem reagál 3 üzenetemre sem, olvasott se leszek

- valakivel 1 éve találkoztam buliban. Hívtam egy másikra, arra rábólintott, de aztán végül "nem úgy alakult". Mondom "remélem nem velem volt a baj" mondja "nem nem". Most 2 hete az üzeneteim nem kerülnek olvasásra, pedig 3 naponta posztol valamit

És megannyi eset, amikor egyébként alig ismernek, valahogy mégis eldöntik hogy nem akarnak beszélni velem, a semmire... de miért van ez?? Miért mindent így oldanak meg manapság? Ezeket tényleg nem érdekli, hogy élőlény van a másik oldalon, akit megbántanak???

2023. szept. 18. 15:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Én nem is nézem az ilyen ismerőnek jelöléseket. Sehol.
2023. szept. 18. 15:48
 12/29 A kérdező kommentje:
Vagy akkor akikkel volt normális viszony. Ott miért lesznek az üzeneteim "olvasatlanok"?
2023. szept. 18. 15:48
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

"Akkor hogy ismerjenek meg jobban?"

Nem akarnak. Nem kötelességük. Ismerkedj társkeresőn, ne ismeretleneket és félismerősöket zaklass. A kolléga meg nem haver. Főleg a volt kolléga. És miért akartad követni? Ja megvan! Sejtem. Ő is. És ezért nem válaszolt.

2023. szept. 18. 15:50
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretne veled beszélgetni, nem bonyolult. Nincs semmi félreértés se abban, hogy nem igazol vissza. Nem akarja, hogy kövesd, pont.
2023. szept. 18. 15:50
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Akit 1 éve egyszer láttál, az miért válaszoljon? Miért várod el? Ennyi erővel a Sparos pénztárossal is cseveghetne. Őt többet látja.
2023. szept. 18. 15:51
 16/29 A kérdező kommentje:
Kár a társkeresőre irányítanod. Ott is ugyanez van, azoknál is, akiknél "bejöttem" (jobbra húztak)
2023. szept. 18. 15:58
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem pár éve, sok éve.

Hagyni kell.

Töröld le és ne keresd a társaságát.

2023. szept. 18. 16:08
 18/29 A kérdező kommentje:

Aki szerint egó kérdés, akkor tessék: menj te társkeresőre, szembesülj azzal hogy 3 hétig senki nem szól hozzád, ha nagy ritkán valaki jobbrahúz akkor az nem válaszol,

És próbálj meg a baráti társaságodból irogatni másoknak, akik pár válasz után eltűnnek a semmire. Majd meglátjuk te hogy birod idegekkel

2023. szept. 18. 16:15
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Neked ők nem a barátaid.
2023. szept. 18. 16:15
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
Ez pontosan egó kérdés, az egódat bántja , hogy nem írnak vissza..
2023. szept. 18. 16:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!