Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan értékelnétek azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értékelnétek azt a lányt, akivel egy hosszabb beszélgetés után ez történne?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy éreztem, hogy nagyon jól elbeszélgettünk egymással és még ő is többször megemlítette ezt. Eljutottunk a kép cseréig és azóta egy szót sem hallottam róla.
2023. szept. 16. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
Gerinctelen? Suttyó? Ilyenekre gondolsz? Nagy hirtelen ilyenek ugranak be. A kedvencem amikor valami vérfemi bevédi, hogy mert fél a férfi reakciójától. Takarodj!:D
2023. szept. 16. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
👍 helyes 11-es, mond meg neki:)
2023. szept. 16. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen normális. Velem is volt ilyen, nem is képre írták, hanem valamire, amit mondtam. Ha nem tetszik neki, amit mondok, nem kell írni, azt tette, boldogság.
2023. szept. 16. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

"Amikor a szamukra szimpatikus ferfihoz egy ferfi szinesz arcot kepzelnek a nok.. aztan le esik az alluk mert nem az ."

Amíg nem találkozol élőben az adott emberrel, fogalmad sincs, kivel beszélsz. Akik amiatt sírnak, hogy pár karakter letiltotta őket, azok a nigériai hercegnek is küldik a pénzt?

2023. szept. 16. 22:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így jártál.

De majd megedződsz. 💗

2023. szept. 16. 23:33
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

" A kedvencem amikor valami vérfemi bevédi, hogy mert fél a férfi reakciójától. Takarodj!:D"

Pedig létező jelenség, hogy elkezd a "férfi" undorító stílusban pattogni, amikor pont a nő képcsere után mondja meg, hogy hagyják az egészet inkább. Akkor jön, hogy milyen felszínes, mekkora qrva, ő is ronda amúgy + mindenféle rosszkívánság (én megkaptam, hogy dögöljek meg, meg azt is, hogy reméli, nemi erőszak áldozata leszek), esetleg okoskodó jövendölések, hogy majd így meg úgy lesz a nő eldobva a jóképű pasik által, mint egy koszos felmosórongy, stb-stb.

Engem nem érdekelt, sőt, csak kiröhögtem a francba az ilyeneket, de teljesen megértem, ha valaki nem szeretné ezt hallgatni.

Mondjuk én azt javasolnám, hogy mondja meg egyenesen, hogy nem akar tovább ismerkedni, aztán a reakciót se várja meg, hanem tiltsa le.

2023. szept. 17. 03:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetés legelején kell képeket cserélni. Úgy is a nő dönti el hogy a külsőd megfelelő e neki. Ha nem, akkor vége a dalnak. De legalább nem éled bele magad .
2023. szept. 17. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!