Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értékelnétek azt a lányt, akivel egy hosszabb beszélgetés után ez történne?
"Amikor a szamukra szimpatikus ferfihoz egy ferfi szinesz arcot kepzelnek a nok.. aztan le esik az alluk mert nem az ."
Amíg nem találkozol élőben az adott emberrel, fogalmad sincs, kivel beszélsz. Akik amiatt sírnak, hogy pár karakter letiltotta őket, azok a nigériai hercegnek is küldik a pénzt?
Sajnálom, hogy így jártál.
De majd megedződsz. 💗
" A kedvencem amikor valami vérfemi bevédi, hogy mert fél a férfi reakciójától. Takarodj!:D"
Pedig létező jelenség, hogy elkezd a "férfi" undorító stílusban pattogni, amikor pont a nő képcsere után mondja meg, hogy hagyják az egészet inkább. Akkor jön, hogy milyen felszínes, mekkora qrva, ő is ronda amúgy + mindenféle rosszkívánság (én megkaptam, hogy dögöljek meg, meg azt is, hogy reméli, nemi erőszak áldozata leszek), esetleg okoskodó jövendölések, hogy majd így meg úgy lesz a nő eldobva a jóképű pasik által, mint egy koszos felmosórongy, stb-stb.
Engem nem érdekelt, sőt, csak kiröhögtem a francba az ilyeneket, de teljesen megértem, ha valaki nem szeretné ezt hallgatni.
Mondjuk én azt javasolnám, hogy mondja meg egyenesen, hogy nem akar tovább ismerkedni, aztán a reakciót se várja meg, hanem tiltsa le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!