Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem merek kezdeményezni?
Az igazat megvallva az utóbbi időben nem közeledtem a nők felé párkapcsolati szándékkal. Mind baráti, vagy párkapcsolati szinten kicsit elhanyagoltam a kommunikációt.
Hülyén hangzik, de a tanulás a munka és a hobbi kicsit előrébb volt helyezve mint a társasági élet.
Gondoltam , hülyeségből felugrok a nevezetes oldalakra.
Badoo, Tinder, Facebook össze jött kb. 15 match/kölcsönös kedvelés.
De valahogy egyik felé sem mertem nyitni.
Hülyén hangzik de élőbe nincs semmi bajom a kezdeményezéssel, de a neten... tiszta káosz vagyok, nagyon rágörcsölök.
"Sablonos szia, mizu ugye nem opció. Akkor agyalok, hogy mivel nyissak, ha ez meg van vajon elég érdekes leszek? Mi van ha rám unnak..."a végén ott vagyok, hagyom a fenébe a csevegést.
A gimiben volt 1-2 barátnőm. Később ilyen bulikból megismert alkalmi kapcsolatom is volt, de eddig még semmi komoly vagy hosszú távú.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!