Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha interneten lévő beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha interneten lévő beszélgetés során nem érzem azt hogy találkozni akarok a nővel, akkor felesleges találkozni vele mert élőben sem lesz jó?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 16:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg.
2023. aug. 24. 16:40
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Én ugy szoktam elmenni talalkozni(tekintve hogy nagyesélyes hogy ugy sem jön be a másik), hogy legalább addig is kimozdulok, tarsaság, vagy addig is van kivel beülnöm valahova, mégha semmire nem is lesz jó.

Szoval ugy hogyy jobb mint otthon ülni alapon.

2023. aug. 24. 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Én elmegyek ilyen pasikkal is. Ingyen kaja mindig jól jön.
2023. aug. 24. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy nő sincs ilyen tré csöves hogy ingyen kajáért menne. Ez kamválasz volt a fentebbi.
2023. aug. 24. 16:50
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
#4: persze, hogy. Elég megnézni a pipák számát, abból nyilvánvaló, hogy ezt is egy incifinci írta.
2023. aug. 24. 17:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent a pipák száma?
2023. aug. 24. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor felejtős. Sokat ismerkedtem neten, ahol már eleve kedvem sem volt találkozni, sosem sült ki abból jó.
2023. aug. 24. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#6: maradjunk annyiban, hogy négy pipás incelt itt még nem láttam. Három és féltől kezdődik, lefelé haladva.
2023. aug. 24. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Meg tudod határozni,hogy miért nem?? Különben 90%hogy nem lesz élőben se jobb,de pl volt már, hogy neten nem írt a lány,olyan semmilyen volt a beszélgetés,mintha muszájból írna....aztán élőben csak rám koncentrált és jobb volt. Kapásból 3 eset volt amikor szebb volt élőben netre olyan képet tett fel amiről nem feltétlenű ismerik meg az utcán. Sajnos sok társkeresős pasi vissza él ezzel,letámadja előben a lányt+női praktika,hogy ha a randin a pasi mégse úgy néz ki le tudjon feltűnés nélkűl lépni. Viszont ha a személyisége nem tetszik élőben sem fog.
2023. aug. 24. 17:21
 10/13 anonim ***** válasza:

#6:

Pipák száma azt jelenti hogy mennyire írsz hasznos választ és persze mennyire pontozgatsz mást lefelé hasznosan,vagy se.

Enyém pl. ilyen:

Mások értékelése alapján 74%-ban hasznos válaszokat adsz.

65%-ban hasznosan értékelsz válaszokat.

Ezért a négy pipa.

2023. aug. 24. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!