Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten ellaposodott egy több hónapos beszélgetés, van értelme találkozni?
nálam ez pont kivétel, mert a barátommal 2,5 hónapon keresztül beszéltünk neten, élőben sosem találkoztunk, és kb csak az utolsó hónapban beszéltünk telefonon (messenger hang)
és nekem ennyi idő kellett arra, hogy megbizonyosodjak, hogy mernék-e találkozni vele, illetve, hogy annyira megismerjem, hogy nyugodtan elmenjek a találkozóra. Az utolsó egy hónapban már én is vártam a találkozót, csak közbejöttek mindkettőnknél dolgok, így kicsit csúszott minden. Mi élőben is hasonlóan jól el tudtunk beszélgetni, úgyhogy amiatt egyáltalán ne aggódj, hogy nem lesz témátok. Ha nagyon kínos csend alakul ki, nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, több hónapos, éves kapcsolatoknál is előfordul az, hogy nem tudnak hirtelen mit mondani egymásnak a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!