Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Miért van az h egy nap beszélgetés után “eltuntok”?
Nagyon is jó szövegem van, nagyképűség nélkül.. elhiszem h nem tetszhetek mindenkinek..
De ez milyen szokás h tok jól elbeszélgetünk és másnap meg csesztek válaszolni?
Nem korrektebb azt mondani h bocsi de nem?
És mással is előfordul ez, kiváncsi vagyok
Ha mondjuk csak egy napig nem válaszolok az általában azért van mert valami egész napos programom van és nem jut eszembe hogy néznem kéne ki írt.
Én eddig egyszer csináltam olyan hogy valakinek egyáltalán nem írtam vissza, de az azért volt mert avsrác nagyon nyomult és nem értett a nemből.
De valószínűpeg azért nem ír neked mert nem jössz be neki, rájött mégse tetszel neki esetleg valaki mással is ismerkedik és vele jobban összejött a dolog, de nem meri neked mondani, hogy "bocs, de nem" és inkább egyáltalán nem ír.
Lehet hogy korrektebb egyértelműen mondani a szándékainkat: "bocsi,de nem"
Viszont olyan bosszantó,hogy erre még én leszek a hibás, és az illető dühében elhord mindennek.
Ebből nem kérek, inkább szóra se méltatom 🌞
Nem mindenki van így.
Én pl mindig keresem a srácokat, hogy mi van velük, hogy vannak stb. mert ők engem nem szoktak. Egy srác volt akivel "együtt voltam" de 3 hétig se tartott az egész ://
Én nem szeretnék megbántani senkit és többször fájdalom mentesebbnek gondolom a lelépést.
De rájövök beszélgetés közben, hogy nem egy világban élünk, én jobban érdeklődök-másik nem, nagyon nyomul az illető, kiábrándító szokásai vannak, abszolút nem vonzódom hozzá de mégis mindig ír... vagy esetleg beégettem magam és inkább menekülőre fogom, mert úgysem annyira komoly. De szimplán van olyan is, hogy egy este jól elbeszélgettünk, másnap nem ír a srác és nem akarok nyomulni... mert a beszélgetést is én kezdeményeztem
Az amit én csinálok nem korrekt, de magamat és a másikat sem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, illetve nem akarok vitatkozni...
"Én nem szeretnék megbántani senkit és többször fájdalom mentesebbnek gondolom a lelépést."
Szerintem meg nem, sőt megalázóbb, rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!