Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, mi az amit ti szívesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi az amit ti szívesen hallanátok?

Figyelt kérdés
Mik azok a kérdések vagy témák, amiket szívesen hallanátok/beszélgetnétek egy olyan sráccal aki bejön nektek?

2017. jan. 28. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet így megmondani.

Aki vonz, aki iránt érzek valamit imádom a hangját, mindenét ilyenkor tök mindegy a téma, bármi lehet jó.Ez magától jön, ha mégse akkor ott probléma van.

L

2017. jan. 28. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én bármiről szívesen beszélgetnék vele.

A lényeg, hogy tényleg érdekelje, amit mondok. Ne csak úgy kötelességből érdeklődjön. Sokszor volt, hogy beszéltünk valamiről, aztán később nem is emlékezett rá. Szóval nekem az tetszik, ha valaki tényleg figyel rám és később is emlékszik azokra, amikről beszéltünk.

Én pl. nagyon szeretek olvasni, így könyvekről szívesen beszélgetek.

2017. jan. 28. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem írok semmit, mert lepontoztok..
2017. jan. 28. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem foglak :D bármit meghallgatok:D
2017. jan. 28. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!