Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők akik mondjuk úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők akik mondjuk úgy elviselitek ha az utcán esetleg leszólít valaki. Mit hallanátok szívesen ha vette a bátorságot a srác és megállít? (nem a zebrán autóval)

Figyelt kérdés
Ma a városban bicajoztam és láttam egy gyönyörűséget de mivel olyan szembe szél volt, hogy megizzadtam ezért nem álltam meg megszólítani. Bánom mert azért Győr nagy város és marhára idegesít, hogy nem sikerült.
2016. jún. 17. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Sorry, hogy ferfikent valaszolok ra, de sajat tapasztalatbol mondhatom, hogy a legjobb egy ragyogo, öszinte mosoly es egy "Szia." Ha erre visszamosolyog, mar nyert ügyed van! Nem kell valami betanult menö szöveg vagy mondoka, egyszerüen, ami jön.

En öszinten el szoktam mondani, hogy elvarazsolt a tekintete es almatlan ejszakaim lennenek, ha nem ragadnam meg a lehetöseget. Ezt termeszetesen nem olyan komolyan, sokkal inkabb komiszan tulozva. Par percnel tovabb nem beszelek vele, jelzem, hogy haladok tovabb (meg akkor is, ha lenne idöm), de szivesen talalkoznek vele egy kavera kesöbb vagy akar holnap. Aztan megadom a szamom es visszacsörgettetem magam. Megkerdezem, milyen nevet irjak be, aztan ramosolygok es ledöbbenten mondom, hogy milyen szep nev es mennyire illik hozza (es tenyleg ird be, mert utana ciki, ha elfelejted!).

2016. jún. 17. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Semmi gond, pont úgy válaszoltál ahogy vártam. Szó sincs betanult szövegről csak, hogy mégis egy példálózás, ahogy írtad.

Legalább akkor érezhető, hogy most Te(én) imprózol.

Ilyen szituációs tréningekre lenne szükségem minél többre :)

2016. jún. 17. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Lány vagyok. Szerintem legyél őszinte és kedves. Nem kell betanult szöveg. Ne legyél túl rámenős ne azzal kezd, hogy szia gyere kávézni. Szerintem nyugodtan leszolíthatsz egy lányt aki tetszik.
2016. jún. 17. 23:49
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer sétáltam hazfele. Hosszú napom volt, de már nem siettem, csak andalogtam és vonszoltam magam haza. Egyszer csak valaki megérintette a vállamat. Hátrafordultam és egy srác állt ott és azt mondta, hogy nem tudja most hirtelen mit mondjon, csak meglátott engem és mire kitalálná, hogy mivel szólítson meg, lehet, hogy már el is tűnök. Nagyon szkeptikus voltam, arra gondoltam, esetleg a haverjaival fogadott vagy valami ilyesmi.

Ezt kis beszélgetés után 4 randi követte, de végül nem lett belőle semmi, de a kiemenetel nem lényeg.

Nem kell semmi begyakorolt szöveg. én nagyra becsültem, hogy megtudott engem szólítani az utcán, mert szimpatikus voltam neki.

Hajrá (:

2016. jún. 17. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Ha már valaki veszi a bátorságot és megszólít, azt nagyon tudom értékelni!

Nem kell semmi bűbájos szöveg, csak mosoly és egy "szia". Megmondod neki, hogy mi tetszett meg benne és aztán megmondod, hogy menned kell, de szívesen meginnál vele egy kávét valahol a városban. Telefonszámot kérsz.

Amúgy lehet, hogy benne van a "Győrben hallottam" face csoportban, lehet, h érdemes beírnod, h kit keresel, hátha magára ismer.

2016. jún. 18. 07:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) igen, talán már ha megszólítom fél siker. Legközelebb ügyesebbnek kell lennem :)

#5-ös egy próbát megér :) köszi a tippet

2016. jún. 18. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúként válaszolok ha nem baj, én is annyit mondok hogy szia, rámosolygok, megkérdezem hogy nagyon siet-e, ha igen akkor azt mondom, hogy én is nagyon sietek, csak észrevettem útközben és nagyon tetszik, van e kedve meginni velem valamit, máskor?

ha azt mondja nem siet, akkor is mondom hogy tetszik és elkisérném egy darabon ha nem zavarja.

Múlt heti sztori, lépek ki a házból egy nagyon aranyos lány kutyát sétáltat, udvariasan elengedem, mosolygok megköszöni, aztán pont abba az irányba megyek. Akaratlanul is látom, hogy milyen jó alakja van, vacilálok kicsit, majd odalépek köszönök, aztán ez a szöveg amit fent írtam, majd a válasza az volt, hogy sajnos nem lehet mert van barátja és kár hogy így kérdezem meg hogy van valakije, aztán még pár szót beszéltünk, majd elváltunk útjaink, de érdekes hogy ő ennek ellenére magától megmondta a nevét. Ja és bocs a lényeget a végére írtam, azt mondta hogy ritka hogy a mai világban igy odamennek a lányhoz és nagyra értékeli.

2016. aug. 14. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Èn pènztárnál áltam sorban s amikor vègeztem s elindultam futott utánnam a mögöttem levő srác, hogy ne haragudjak de annyira jó ízűen nevettem s mosolyogtam, hogy muszáj volt utánnam jönnie, kèrdezte nagyon sietek e s, hogy nem bánnám e ha innánk egy kávèt. Pont rá èrtem, csak alig vásároltam ez nagyban előnye volt.
2016. aug. 15. 10:24
 9/9 Kana-chan válasza:
Én még örülnék is neki ... csak légy őszinte dobj be egy kedves mosolyt és hívd el valahova (ha ráér). :D
2016. aug. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!