Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan is lehetne nő és férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan is lehetne nő és férfi egyenlő, ha a nő kiír egy kérdést, ismerkedik a férfival, majd eltűnik, és kiderül, hogy más leszólította, és összejött vele? A te beszélgetésed pedig kuka?

Figyelt kérdés

Ilyen fordítva nincs.

Itt biztos nem.

2023. aug. 20. 02:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi köze az egyenlőséghez, muci?
2023. aug. 20. 02:31
 2/34 A kérdező kommentje:

Hogy mikor férfiként írok ki kérdést, örülök, ha választ kapok, nem még hogy bármi legyen belőle. De közben sem megyek az utcán, ahol leszólít egy nő - aki miatt a gyakorist ghosting-olom.

Nagyon el vagy tévedve, de gondolom nő vagy, így fel sem fogod, és hát ez az egésznek a lényege.

2023. aug. 20. 02:33
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig nem írtad le, hogy jön ez az egyenlőséghez.
2023. aug. 20. 02:35
 4/34 A kérdező kommentje:

Válások (vagy az se kell, lehet házasság előtt) után többségében a nő viszi a gyerekeket.

Társkeresőkön a nők szabadon válogatnak a katalógusban.

Hiába írsz szépet, szétkapcsol - mert megteheti, terem helyedben 5 másik férfiú.

2023. aug. 20. 02:45
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig semmi köze ahhoz, hogy dolgozhatok és lehet a nevemen ingatlan.
2023. aug. 20. 02:48
 6/34 A kérdező kommentje:

Azta. Gratu! Többségben női főnökeim vannak, és a velem egy szinten lévők is többet keresnek, mint én. (Mondjuk két nő sem keres ugyanannyit, de ez titeket sosem érdekelt, csak az, hogy a férfiakkal mérjétek magatok.)

Az előzőben nem írtam le, hogy randikon a férfi fizet, a nőnek az egy ingyen kaja/pia. Tavalyi randi: nővel randi a karácsonyi vásáron, pechemre csak kp volt nálam, de azzal nem lehetett fizetni, így az egy darab forralt bort ő fizette, max. 2 ezer. Utána beültünk egy helyre, ahol ettünk és ittunk, 6-8 ezret fizettem, a szeme se rebbent, meg hát én vagyok a férfi, nekem se. (KOmolyan minden rohadt turistánál volt bankkártya, és azzal is akartak fizetni a vásárban? Aki nem, az éhenhalt?)

A 2. randin kaja és pia, de magunknak, ezen besértődött. Később kiderült, hogy nála elvárás és természetes, hogy az első pár randit a férfi fizesse. De közben LMBTQ-fan, szóval mindent toleráljunk, csak a számlát nem.

Várom kielégítő válaszod erre is!

2023. aug. 20. 02:55
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Ennek még mindig semmi köze az egyenjogúsághoz. Ez társkeresés.

Olyan lányt kell keresned, aki felezi a számlát. Vagy akinek mersz szólni, hogy szerinted mi fair.

2023. aug. 20. 02:57
 8/34 anonim ***** válasza:
0%
7: Egyenlőségről van szó, nem egyenjogúságról. A nők a párkapcsolati piacon brutálisan előnyben vannak a férfiakhoz képest. Ez teljes egyenjogúság mellett azt eredményezi, hogy az élet összes többi területén is brutálisan előnyben vannak.
2023. aug. 20. 03:09
 9/34 A kérdező kommentje:

Nem csak ezt írtam le, de ne zavarjon.

Ezek szerint nem minden lány felezi a számlát? Akkor csak annyira komolyan vehetők, mint a pasik köcsög része, de mégis őket választják a nők?

Nem az, hogy nem mertem szólni, mert rövidtávon kiderültek az egyéb dolgok is. Mellesleg nem lehet "szólni" embereknek, egyrészt a szülei neveljék, másrészt x kor felett nem fognak megváltozni. Hiába szólok, majd emiatt visszautasítom, nem fog máshogy hozzáállni a dologhoz, a következőnél is hárítja a számlát.

2023. aug. 20. 03:12
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg tudod, hogy nem a te embered, és nem kell fizetned.
2023. aug. 20. 03:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!