Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is lehetne nő és férfi egyenlő, ha a nő kiír egy kérdést, ismerkedik a férfival, majd eltűnik, és kiderül, hogy más leszólította, és összejött vele? A te beszélgetésed pedig kuka?
Ilyen fordítva nincs.
Itt biztos nem.
Hogy mikor férfiként írok ki kérdést, örülök, ha választ kapok, nem még hogy bármi legyen belőle. De közben sem megyek az utcán, ahol leszólít egy nő - aki miatt a gyakorist ghosting-olom.
Nagyon el vagy tévedve, de gondolom nő vagy, így fel sem fogod, és hát ez az egésznek a lényege.
Válások (vagy az se kell, lehet házasság előtt) után többségében a nő viszi a gyerekeket.
Társkeresőkön a nők szabadon válogatnak a katalógusban.
Hiába írsz szépet, szétkapcsol - mert megteheti, terem helyedben 5 másik férfiú.
Azta. Gratu! Többségben női főnökeim vannak, és a velem egy szinten lévők is többet keresnek, mint én. (Mondjuk két nő sem keres ugyanannyit, de ez titeket sosem érdekelt, csak az, hogy a férfiakkal mérjétek magatok.)
Az előzőben nem írtam le, hogy randikon a férfi fizet, a nőnek az egy ingyen kaja/pia. Tavalyi randi: nővel randi a karácsonyi vásáron, pechemre csak kp volt nálam, de azzal nem lehetett fizetni, így az egy darab forralt bort ő fizette, max. 2 ezer. Utána beültünk egy helyre, ahol ettünk és ittunk, 6-8 ezret fizettem, a szeme se rebbent, meg hát én vagyok a férfi, nekem se. (KOmolyan minden rohadt turistánál volt bankkártya, és azzal is akartak fizetni a vásárban? Aki nem, az éhenhalt?)
A 2. randin kaja és pia, de magunknak, ezen besértődött. Később kiderült, hogy nála elvárás és természetes, hogy az első pár randit a férfi fizesse. De közben LMBTQ-fan, szóval mindent toleráljunk, csak a számlát nem.
Várom kielégítő válaszod erre is!
Ennek még mindig semmi köze az egyenjogúsághoz. Ez társkeresés.
Olyan lányt kell keresned, aki felezi a számlát. Vagy akinek mersz szólni, hogy szerinted mi fair.
Nem csak ezt írtam le, de ne zavarjon.
Ezek szerint nem minden lány felezi a számlát? Akkor csak annyira komolyan vehetők, mint a pasik köcsög része, de mégis őket választják a nők?
Nem az, hogy nem mertem szólni, mert rövidtávon kiderültek az egyéb dolgok is. Mellesleg nem lehet "szólni" embereknek, egyrészt a szülei neveljék, másrészt x kor felett nem fognak megváltozni. Hiába szólok, majd emiatt visszautasítom, nem fog máshogy hozzáállni a dologhoz, a következőnél is hárítja a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!