Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is lehetne nő és férfi egyenlő, ha a nő kiír egy kérdést, ismerkedik a férfival, majd eltűnik, és kiderül, hogy más leszólította, és összejött vele? A te beszélgetésed pedig kuka?
Ilyen fordítva nincs.
Itt biztos nem.
Én speciel mindig felezem a számlát a pasival, mert én csakis olyan férfiakkal randizom, akik nagyon bejönnek, akikkel nem áldozat elmenni randira, hanem én is rettenetesen meg akarom ismerni őket. Szóval nem kell szívességet tenni nekem, mert én sem teszek szívességet.
De kérdező, azt nem értem, hogy ennek mi köze az egyenlőséghez?
Imádom, amikor jöttök ezzel a dumával, hogy mit találtak fel férfiak. Az a hírem van, hogy hiába gondolod magad férfinak, közöd nincs a találmányokhoz, gyanítom, akkor se lett volna, ha abban a korszakban èlsz.
Egyébként pedig érvek híján szánalmas a hisztid.
Egy utolsó kérdés:incelként miért kommentelsz olyan kérdéshez, ami nőkről is szól?
Hisz fogalmad nincs róluk, akkor hogy adhatnál hasznos választ? :)
Neked sincs sok fogalmad a nem Chad ferfiak tarskeresesi viszontagsagairol.....
39F incel
20
Aha... És kik csinálták a népírtásokat? Kik felelősek a háborúért? Kik követik el az erőszakos bűncselekmények oroszlánrészét? Kik körében van több pedofil? Hát alkoholista? Kik az erőszaktevők többsége? Kik körében gyakoribb a pszichopátia? Kikkel vannak tele a börtönök? Segítek, nem a nőkkel.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha a feltalálókkal olyan nagyon egynek érzed magad, vajon a háborús bűnösökkel és a gonosztevőkkel miért nem? Miért azonos minden mai férfi Newtonnal, de Hitlerrel nem? Van bármi értelme Nikola Tesla érdemeit magatoknak vallani, ha Sztálin bűneiért nem akartok felelősséget vállalni?
Szóval amit mondani akarok az az, hogy a férfiak elsöprő többsége se nem véres kezű diktátor, se nem csillogó elméjű feltaláló, hanem átlagos szürke egér. Kár verni magatokat.
A ferfiak 63%-kal hosszabb buntetest kapnak ugyanazert a buncselekmenyert, mint a nok.
Hitler es Sztalin akarmilyen tomeggyilkos szemetladak voltak, az orszagaikat a szarbol vakartak ossze, es tettek nagyhatalmakka, meghozza meglehetosen rovid ido alatt.
39F incel
Incike!
Nem is érdekelnek a társkeresési viszontagságaitok. 🤷🏻♀️
25
És? Most arra utalsz, hogy a női sztálinok és hitlerek nem kapták meg a maguk büntetését? Elhiszem, csak előbb kérlek sorold fel őket. :D
Amúgy meg vicces, ahogy tömeggyilkosokat mosdatsz. Kajak beszarok rajta... És pont ti, akik szerint még az is egy halált érdemlő náci, aki nem akar egy deformált faszival járni. :D Szerencsére Hitler azért nem volt olyan rossz ember a válogatós nőkhöz képest.
Kérlek, mondjál még ilyeneket.
"mert kb 100 jó nőre jut 1 jó pasi.":
Tehát annyira elszálltak az igények, hogy a férfiak 1% -a üti már csak meg a lécet egy átlag alatti nőnél.
"Nem azt mondtam, hogy nem kell, de hiába jelentkezik 100, ha mind szar, akkor inkább elvagyok nélküle.":
Én elhiszem, csak az a gond, hogy f@sz nélkül nincsenek szépségipari termékek, amiket magadra tehetsz, nincs internet, áram, sőt étel se. Ezeket mind "lúzer" férfiak csinálják, akik egyre inkább nem kapnak érte semmit.
https://www.youtube.com/watch?v=sVmvpGN5qCY&t=452s
Most ezt nézem épp (Whatifalthist). Minden szava igaz, igazi blackpill content creator -rá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!