Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan értékelnétek azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értékelnétek azt a lányt, akivel egy hosszabb beszélgetés után ez történne?

Figyelt kérdés
Tényleg úgy éreztem, hogy nagyon jól elbeszélgettünk egymással és még ő is többször megemlítette ezt. Eljutottunk a kép cseréig és azóta egy szót sem hallottam róla.
2023. szept. 16. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon helyes. Te csak ne cserélgessél!
2023. szept. 16. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Mégis hol ismerted meg, hogy a képcsere csak később volt mint az irogatás? Az összes társkereső oldalon kép alapján szelektálnak az emberek, így általában nem is lesz belőle beszélgetés. De még utána is előfordul, hogy egyszercsak minden előjel nélkül nem ír többet, aztán le is tilt.
2023. szept. 16. 19:57
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem jössz be nekik ennyi gerince meg nincs ennyi történt.
2023. szept. 16. 20:01
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nem jössz be neki, mi a baj ezzel?
2023. szept. 16. 20:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Egyetlen egyszer regisztráltam ilyen oldalra, még régebben.

Csak a "paramétereket" adtam meg, képet nem. Lényegében mindenki képet kért, ezzel indított. Annak ellenére, hogy a bemutatkozásában kifejezetten azt hangsúlyozta, hogy ő mennyire vicces, kedves, mély érzésű, stb...

Ha ennyire a belső értékeiket emelik ki, minek nekik kép. Többet ilyen baromsággal én nem próbálkoztam.

2023. szept. 16. 20:04
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy üzenet hogy nagyon nem ilyennek képzelt el / nagyon nem vagy az esete. Ez a fajta ghostingolás persze gáz, de megesik. Tanulság, legközelebb lehet érdemesebb előrébb hozni a képcserét. Kínos ha időt és energiát visz bele mindkét fél, aztán ez a vége. Mindkét fél bukik rajta.
2023. szept. 16. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
91%

Úgy látszik, nem tetszettél neki. Ezért kell élőben ismerkedni.

N

2023. szept. 16. 20:35
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Amikor a szamukra szimpatikus ferfihoz egy ferfi szinesz arcot kepzelnek a nok.. aztan le esik az alluk mert nem az .
2023. szept. 16. 20:41
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Jah, az azért durva. Aztán meg jön a háború
2023. szept. 16. 20:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Negatívan. Értelemszerűen.
2023. szept. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!