Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárásaim lennének a nők terén, tényleg olyan kevés nő tudja ezeket teljesíteni? (én tudom)
Ezekből az elvárásokból nem engedek inkább halok meg egyedül, de amit én nyújtok azt el is várom
- Intelligens legyen, fontos hogy diplomája legyen
- Fontos hogy egyedül éljen, ne testvérrel, barátnővel, főleg ne szüleivel éljen
- Saját egzisztenciája legyen
- Fontos hogy vezessen és legyen autója nem akarok taxis lenni
- Fontos hogy sportos legyen adjon az egészségére...
Nem irreális eljárások, nőismerőseim nagy része, ahogy én is megfelel ezeknek. Bár a sportosság kicsit relatív. Én heti 2-3x megyek futni vagy úszni. Egyik barátnőm ennél többet edz és ducibb nálam. Szóval nem csak ezen múlik. Ha meg a profi szintet érted edzettség alatt, akkor ott valószínűleg ez a munkája is. Más munka mellett nem igazán lehet napi 2x edzeni mondjuk.
Az általad megadott 30-40-es korosztály nagyrésze amúgy házas vagy stabil kapcsolatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!