Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elvárásaim lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elvárásaim lennének a nők terén, tényleg olyan kevés nő tudja ezeket teljesíteni? (én tudom)

Figyelt kérdés

Ezekből az elvárásokból nem engedek inkább halok meg egyedül, de amit én nyújtok azt el is várom

- Intelligens legyen, fontos hogy diplomája legyen

- Fontos hogy egyedül éljen, ne testvérrel, barátnővel, főleg ne szüleivel éljen

- Saját egzisztenciája legyen

- Fontos hogy vezessen és legyen autója nem akarok taxis lenni

- Fontos hogy sportos legyen adjon az egészségére...

2023. szept. 16. 14:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
15%

9!

Megalkuvó vagy, mint ahogyab a baráti köröd nő tagjai is.

Az külön káros, h te keresed a többet és nem a férjed. Te elfogadod, mert megalkuvó vagy, ok.

Viszont a férjed elég férfinek érzi magát melletted?

Nem akarja esetleg félremenéssel kompenzálni azt, hogy gyakorlatilag te viszed a férfi szerepet a házasságban?

2023. szept. 16. 15:15
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
11: én nem az a válaszoló vagyok, de én is voltam ilyen párkapcsolatban (és nem, nem emiatt mentünk szét). Értelmeséknél nincs ilyen, hogy "férfi szerep" meg "női szerep"... még jó is, mert nekem alapvetően nem ez a "konyhában elsürgölődő, maszatos pusziktól elcsöppenő súrolóművész" személyiségem van, és nekem a férfiasság sem attól függ, hogy ki mennyit keres meg mennyire domináns. Aki a saját férfiasságával tisztában van, annak nem fog csak azért leesni a kukija, mert kevesebbet keres vagy mert elmosogat egy tányért.
2023. szept. 16. 15:20
 13/42 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok megalkuvó, hanem BOLDOG vagyok, pont ahogyan a férjem is és pont ahogyan a barátaink nő és férfi tagjai is. De örülök, hogy te ismeretlenül jobban tudod, hogy én és a barátaim hogy érzik magukat. :)

Azt inkább nem kommentálnám, hogy szerinted különösen káros, h én keresek többet. 🤦🏻‍♀️ Szerintem az ilyesfajta gondolkodás a mód felett káros. Tudod nem a középkorban élünk, nincs olyan, hogy férfi és női szerep. Mindketten dolgozunk, mindketten pénzt keresünk és mindketten kivesszük az otthoni teendőkből a részünket, mivel egy család vagyunk. Ami az enyém az az övé és fordítva. Nevetséges, hogy te ennyi információból megállapítottad, hogy a) megalkuvóak vagyunk b) a férjem biztos félredug, mert nem keres annyit, mint én. Rémisztő komolyan.

Elég szomorú, ha valaki attól érzi magát férfinak, hogy többet keres a párjánál.

2023. szept. 16. 15:22
 14/42 anonim ***** válasza:
6%

Na ez egy tipikus trollkérdés

Nyilván nincs olyan férfi aki ezeket elvárná, csak vagy pasasként a nők szokásos igényeit figurázza ki (a fagyi visszanyal:) vagy nőként hazudja azt mintha a férfiaknak is lennének ilyen igényei. Valószínűbb az előbbi

2023. szept. 16. 15:27
 15/42 anonim ***** válasza:
0%
Akik azt mondják, h nincsenek női és férfi szerepek, eléggé vakon vannak. Igenis fontos, h a nő megélje a nőit és hogy a férfi megélje a férfit. És igen, ehhez hozzátartozik a pénzkeresés is.
2023. szept. 16. 15:28
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

#3: Jön 1, azaz EGY ilyen kérdés és mindjárt anyagiasak lesznek a férfiak? :DDD

#4: Te egy irodaházban élsz?

2023. szept. 16. 15:29
 17/42 anonim ***** válasza:
91%

Itt kizárólag te vagy vakon, aki totál ismeretlen emberekről megállapítod mit és hogyan éreznek és milyen minőségű a kapcsolatuk. Ne szórakozz már. :)

Hitetlenkedhetsz, normális kapcsolatban akkor sincs olyan, hogy női és férfi szerep, mindketten kiveszik a részüket mind a pénzkeresésből, mind a háztartás vezetéséből, mind a gyereknevelésből.

2023. szept. 16. 15:30
 18/42 anonim ***** válasza:
94%
Már miért élnék irodaházban 16??
2023. szept. 16. 15:31
 19/42 anonim ***** válasza:
14%

#18: Hát, azt írtad, hogy a környezetedben élő nők szinte mind hozzák ezt. Nagyjából egy irodaházban kivitelezhető, hogy mindenki külön lakásban él és diplomás. Meg a kondi is.

Mármint, vagy benyomtál egy meseszerű túlzást vagy egy irodaházban laktok. Ugyanis elég irreális, hogy valaki környezetében szinte minden férfi, nő vagy akármi teljesen külön lakjon (értsd: párkapcsolata se legyen), legyen diplomája (még egy irodaházban is vannak adminisztrátorok, takarítók, stb.) és még sportoljon is (a felnőtt lakosság elég nagy része elhízott, a diplomások között is).

2023. szept. 16. 15:35
 20/42 A kérdező kommentje:
14. Ha egy férfinek igényei vannak az máris trollkodás?
2023. szept. 16. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!