Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreális elvárásaim lennének a nők terén, tényleg olyan kevés nő tudja ezeket teljesíteni? (én tudom)
Ezekből az elvárásokból nem engedek inkább halok meg egyedül, de amit én nyújtok azt el is várom
- Intelligens legyen, fontos hogy diplomája legyen
- Fontos hogy egyedül éljen, ne testvérrel, barátnővel, főleg ne szüleivel éljen
- Saját egzisztenciája legyen
- Fontos hogy vezessen és legyen autója nem akarok taxis lenni
- Fontos hogy sportos legyen adjon az egészségére...
9!
Megalkuvó vagy, mint ahogyab a baráti köröd nő tagjai is.
Az külön káros, h te keresed a többet és nem a férjed. Te elfogadod, mert megalkuvó vagy, ok.
Viszont a férjed elég férfinek érzi magát melletted?
Nem akarja esetleg félremenéssel kompenzálni azt, hogy gyakorlatilag te viszed a férfi szerepet a házasságban?
Nem vagyok megalkuvó, hanem BOLDOG vagyok, pont ahogyan a férjem is és pont ahogyan a barátaink nő és férfi tagjai is. De örülök, hogy te ismeretlenül jobban tudod, hogy én és a barátaim hogy érzik magukat. :)
Azt inkább nem kommentálnám, hogy szerinted különösen káros, h én keresek többet. 🤦🏻♀️ Szerintem az ilyesfajta gondolkodás a mód felett káros. Tudod nem a középkorban élünk, nincs olyan, hogy férfi és női szerep. Mindketten dolgozunk, mindketten pénzt keresünk és mindketten kivesszük az otthoni teendőkből a részünket, mivel egy család vagyunk. Ami az enyém az az övé és fordítva. Nevetséges, hogy te ennyi információból megállapítottad, hogy a) megalkuvóak vagyunk b) a férjem biztos félredug, mert nem keres annyit, mint én. Rémisztő komolyan.
Elég szomorú, ha valaki attól érzi magát férfinak, hogy többet keres a párjánál.
Na ez egy tipikus trollkérdés
Nyilván nincs olyan férfi aki ezeket elvárná, csak vagy pasasként a nők szokásos igényeit figurázza ki (a fagyi visszanyal:) vagy nőként hazudja azt mintha a férfiaknak is lennének ilyen igényei. Valószínűbb az előbbi
#3: Jön 1, azaz EGY ilyen kérdés és mindjárt anyagiasak lesznek a férfiak? :DDD
#4: Te egy irodaházban élsz?
Itt kizárólag te vagy vakon, aki totál ismeretlen emberekről megállapítod mit és hogyan éreznek és milyen minőségű a kapcsolatuk. Ne szórakozz már. :)
Hitetlenkedhetsz, normális kapcsolatban akkor sincs olyan, hogy női és férfi szerep, mindketten kiveszik a részüket mind a pénzkeresésből, mind a háztartás vezetéséből, mind a gyereknevelésből.
#18: Hát, azt írtad, hogy a környezetedben élő nők szinte mind hozzák ezt. Nagyjából egy irodaházban kivitelezhető, hogy mindenki külön lakásban él és diplomás. Meg a kondi is.
Mármint, vagy benyomtál egy meseszerű túlzást vagy egy irodaházban laktok. Ugyanis elég irreális, hogy valaki környezetében szinte minden férfi, nő vagy akármi teljesen külön lakjon (értsd: párkapcsolata se legyen), legyen diplomája (még egy irodaházban is vannak adminisztrátorok, takarítók, stb.) és még sportoljon is (a felnőtt lakosság elég nagy része elhízott, a diplomások között is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!