Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elvárásaim lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elvárásaim lennének a nők terén, tényleg olyan kevés nő tudja ezeket teljesíteni? (én tudom)

Figyelt kérdés

Ezekből az elvárásokból nem engedek inkább halok meg egyedül, de amit én nyújtok azt el is várom

- Intelligens legyen, fontos hogy diplomája legyen

- Fontos hogy egyedül éljen, ne testvérrel, barátnővel, főleg ne szüleivel éljen

- Saját egzisztenciája legyen

- Fontos hogy vezessen és legyen autója nem akarok taxis lenni

- Fontos hogy sportos legyen adjon az egészségére...

2023. szept. 16. 14:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad hogy hány éves nők között keresgélsz?

Mert ilyenkor szokott kiderülni, hogy te pl már 39-40 éves vagy, de a 25 éves nők között keresgélsz, azért nem találod az "igazit". Nem mondom hogy így van, csak itt az oldalon ezt elég sokszor látom.

2023. szept. 16. 15:47
 22/42 anonim ***** válasza:
17%
16. Nem ettől a kérdéstől anyagiasak, hanem mindenhonnan ezt hallani. Simán választanak egy rondább jómódút egy csinos kevésbé jómódú helyett főleg hosszú távra. De ez mindig is így volt, csak mostanában előszeretettel terjesztik az ellenkezőjét, ami hazugság.
2023. szept. 16. 15:49
 23/42 A kérdező kommentje:
21. 38 éves vagyok és 30 - 40 éves korig keresgélek
2023. szept. 16. 15:49
 24/42 anonim ***** válasza:
95%

#19 Mégis mi ebben mi olyan hihetetlen?! Abban a közegben, ahol én élek/mozgok, kb minden nő (és férfi is) hozza ezeket. Az semmit nem befolyásol ezen, hogy szerinted ilyen nem létezhet csak irodaházban.

Bár látom a logika sem az erősséged. Elsősorban a már kapcsolatban lévő női ismerősökről, barátnőkről írtam (de az egyedülálló barátnőim között is akadnak bőven ilyenek). Nos mivel már a barátjukkal/férjükkel laknak, így nyilvánvalóan nem egyedül élnek, de a kapcsolat előtt egyedül éltek, ergo minden "feltételt" teljesítettek. Mi ebben az olyan nagyon nehezen felfogható, őszintén kérdem? Na és abban mi olyan hihetetlen, hogy sok nőnek van diplomája, sportos és még külön is él?

Semmiféle túlzás nincs ebben.

2023. szept. 16. 15:50
 25/42 anonim ***** válasza:
12%

23!

30 - 40 éves korú nőknek meg még fontosabb, h 3-4szer túl tudja teljesíteni őt a pasi. Addigra sok nő el fogja unni a szegény pasikat.

Ha akartok babát, akkor inkább 4-5szörös túlteljesítést javaslok, mert a babázás alatt a nő fizuja ki fog esni.

1es voltam

2023. szept. 16. 15:55
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
30 és 40 között lévő nők sokszor már foglaltak, házasok, gyerekeik vannak. Úgyhogy aki meg is felel az elvárásaidnak, az már sokszor lehet hogy foglalt (sokan meg direkt szinglik). És gondolom az sem mindegy hogy hogy néz ki, mert a külső is szempont a párválasztásnál.
2023. szept. 16. 15:55
 27/42 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy elvárás a 3-4-5x fizetés, én esküszöm nem értem egyesek miféle álomvilágban élnek, de hogy nem ezen a bolygón az fix. Ha a nő "csak" 300 ezret is keres, hol a búbánatban vannak olyan férfiak, akik lazán keresnek millió felett? Ha meg a nő megkeresi a 400-500 ezret - mint ahogyan sokan megkeresik - akkor meg a férfi keressen 1,5-2 milliót? Tényleg nem komplett, aki ilyeneket vizionál. Nagyon ritka az, hogy valakinek ilyen kiemelkedően magas fizetése legyen, aztán mégis rengetegen élnek boldog kapcsolatban.

Én teljesítem ezeket a feltételeket (igaz már nem élek egyedül, mert házas vagyok) és viszonylag több ilyen női ismerősöm/barátnőm van (leszámítva h már ők is a párjukkal élnek), de konkrétan egyiküknél sem áll fent az, hogy a párjuk/férjük 3-4x annyit keresne, mint ők, sőt! Semmi értelme ezeknek a nonszensz általánosításoknak.

2023. szept. 16. 16:06
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem irreális. De én pl vezetni nem tudok, és nem is akarok, és ezt több barátnőmre érvényes (Pest).
2023. szept. 16. 16:11
 29/42 anonim ***** válasza:
20%

#24: Nem igazán sikerült felfogni, hogy NEM LÉTEZIK olyan közeg, hogy csak diplomások legyenek benne. Egyszerűen nincsenek úgy homogén emberi halmazok, ahogy te előadnád.

"Na és abban mi olyan hihetetlen, hogy sok nőnek van diplomája, sportos és még külön is él?"

Ez a része okés, de nem ezt nyomod. Hanem, hogy KB MINDEN nő ismerősöd ilyen. Ez a része nem reális. Mozogtam elég elit pesti környezetben és ott sem állta meg a helyét.

2023. szept. 16. 16:16
 30/42 anonim ***** válasza:
75%

De, reális és de bizony létezik. Vagy azért, mert TE személy szerint valamit még nem tapasztaltál, már nem is létezhet?

Mivel én magam is diplomás vagyok, ahogy a férjem is, így eleve olyan helyen dolgozunk, ahol a nagy többség diplomás, a barátaink és ismerőseink jókora része is diplomás. Ma már egyre több mindenkinek van diplomája, semmi hihetetlen nincs abban, hogy arra a közegre, ahol mi megfordulunk túlnyomó többségben ezek a feltételek bizony mind reálisak. Akkor is, ha te nem tartod annak. :)

2023. szept. 16. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!