Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elvárásaim lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elvárásaim lennének a nők terén, tényleg olyan kevés nő tudja ezeket teljesíteni? (én tudom)

Figyelt kérdés

Ezekből az elvárásokból nem engedek inkább halok meg egyedül, de amit én nyújtok azt el is várom

- Intelligens legyen, fontos hogy diplomája legyen

- Fontos hogy egyedül éljen, ne testvérrel, barátnővel, főleg ne szüleivel éljen

- Saját egzisztenciája legyen

- Fontos hogy vezessen és legyen autója nem akarok taxis lenni

- Fontos hogy sportos legyen adjon az egészségére...

2023. szept. 16. 14:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
18%

#30: Nem azért nem létezik, mert én nem tapasztaltam, hanem azért, mert nincs rá bizonyíték... :D Te kb. a társadalom egy részét nemlétezőként írnád le...

Amúgy mennyire nem meglepő, hogy nő vagy... És hogy szombat délután nem a férjeddel foglalkozol.

Hahó, konkrétan én is diplomás vagyok, leírtam, hogy mozogtam diplomás körökben, de NEM volt mindenki diplomás, egyedül élő és sportos.

(Abba inkább bele se menjünk, hogy konkrétan tökéletes példa vagy rá, hogy a diploma nem egyenlő az intelligenciával. Konkrétan harmadszor kell valamit leírni és valószínűleg még mindig nem fogod fel...)

2023. szept. 16. 16:29
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Mintha ez a diploma kérdés lenne a legfontosabb?! :D

Még ha talál is valakit aki minden kritériumnak megfelel (legyen így) akkor sem biztos hogy külsőre, személyiségre bejönnek egymásnak és lesz kémia.

Nem a diploma meglétén (vagy nem létén) szokott bukni a történet!

2023. szept. 16. 16:35
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Valaki (akármelyik nemből) mesélje el, hogy gyakorlatban ez hogy működik. Találkozol valakivel, tetszik, beszélgettek, flörtöltök, randiztok, van kémia. Aztán kiderül, hogy nincs diplomája, és mit mondtok? Lehervad a mosoly, és "hát akkor azt hiszem, ennyi lenne".
2023. szept. 16. 16:37
 34/42 anonim ***** válasza:
84%
31: én nem az a válaszoló vagyok, de nem mindenki ugyanolyan közegben mozog, és amikor az ismerőseiről beszél, nyilván olyanokról beszél, akiket ismer annyira, hogy tudja viszonylag pontosan a családi hátterét meg azt, hogy éppen kivel hogyan "fut". Én speciel 8osztályos gimibe jártam, ahol 2 ember kivételével mindenki egyetemre ment továbbtanulni, és onnan 1 ember morzsolódott le, és ment inkább Starbucksba baristának... és közülük is csak 1-2 emberrel tartom úgy a kapcsolatot... más ismerőseim, akikkel szintén vagyok olyan viszonyban, hogy megosztják velem ezeket a dolgokat, szintén diplomások és vagy kutatómunkát végeznek, vagy irodában dolgoznak, vagy tanárok, a személyi edzőmet meg az unokatesóm élettársát kivéve. És igen, akiket ismertem, azokra szintén nagy általánosságban jellemző az, hogy sportosak (pl. az irodában, ahol dolgozom, egy olyan nőt nem tudok mondani, akiről nem derült volna ki, hogy valamit edz, még a nem vékonyak közül sem) és egyedül éltek és eltartották magukat... az egyetlen, aki nem, az 20 évesen költözött össze koliból a nála 2 évvel fiatalabb pasijával és azóta is együtt vannak. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy nem is ismerek olyat, aki nem diplomás, de a két kivételt említve olyan viszonyban nem vagyok velük, hogy tudjak a magánéletükről (amúgy a két nemdiplomás is eltartotta magát és egyedül élt, mielőtt összejött a párjával, és nem keres a párjuk 3-4x annyit sem a diplomásoknak, sem a nemdiplomásoknak :) ).
2023. szept. 16. 16:38
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

"pl. az irodában, ahol dolgozom, egy olyan nőt nem tudok mondani, akiről nem derült volna ki, hogy valamit edz, még a nem vékonyak közül sem"

Én senkiről nem tudom, hogy edz-e valamit, pedig csomót beszélgetünk 🥲🥲🥲

2023. szept. 16. 16:42
 36/42 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk meg ez gyakran előkerül... pl. mivel én elég sokat fogytam, és ezt megjegyzik, ált. előkerül a téma, hogy ki mit csinál, hogy sportol.
2023. szept. 16. 16:45
 37/42 anonim ***** válasza:
91%

#31 Ja, mert ha nő vagyok, akkor nekem szombat délután a férjemmel kell foglalkozni? :D Hol az összefüggés, könyörgöm? Foglalkozok vele eleget ne aggódj, jelenleg alszik. Egyéb probléma? :)

A te kedvedért elmondom még 1x utoljára: a MI KÖZEGÜNKBEN, a barátaink, ismerőseink között, a munkahelyünkön a kollégák között a többség gond nélkül hozza mind a diplomát, mind a sportosságot. Jó, hogy már nem kell neked tételesen név szerint felsorolni, hogy kikről beszélek ahhoz, hogy őfelsége elhiggye, hogy létezik ilyen. :D Nem hat meg, hogy te nem hiszed el, mivel ez a tényeken nem változtat semmit.

Szerintem meg te vagy tökéletes példa rá, aki ismeretlen emberekkel áll le ok nélkül kötözködni, lazán nevezi hazugnak a másikat aztán még bedobja a "miért nem a férjeddel foglalkozol" kártyát. És te nevezel másokat unintelligensnek, jó vicc.

Neked nincs jobb dolgod szombat délután, mint h idegenekkel kötözködj és foggal-körömmel próbáld a saját vélt igazságodat rá/rájuk erőszakolni? Elég sivár életed lehet.

2023. szept. 16. 16:49
 38/42 anonim ***** válasza:
72%
Ezek nem irrealis elvarasok. Viszont azok a nok, akik ezeknek a pontoknak megfelelnek, tobbnyire kapcsolatban vannak, mert igenis szamit a ferfiaknak is, mind az anyagi es mind a szemelyisegbeli resz. Amelyik no pedig nincs kapcsolatban, az jo esellyel vagy lemondott a ferfiakrol, vagy o nem talal a maga szamara megfelelot. Eleve tobb diplomas no van az orszagban, mint ferfi, tehat ha neki is hasonlo a listaja a tiedhez, akkor ebben a csoportban a nok lesznek tobbsegben.
2023. szept. 16. 16:59
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
#1 Ez valóban így van.Kutatásokkal is bizonyították ezt már, hogy a nőknek általánosságban olyan férfi kell, aki náluk jobban teljesít az életben.Ha a nőnek van 100 fabatkája, akkor olyan férfi kell neki, akinek minimum 200 fabatkája van.Mondjuk nem is lehet olyan emberre felnézni, akivel egy szinten vagy, esetleg alattad van.Lehet ezt tagadni, de akkor is az az egészséges párkapcsolati dinamika, ahol a nő SAJÁT DÖNTÉSÉBŐL, tehát nem kényszerből úgy érzi, hogy felnéz a férfire.
2023. szept. 16. 19:17
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy van így. Aztán hol vannak azok az állítólagos kutatások, amelyek azt hivatottak alátámasztani, hogy márpedig a nőknek olyan férfi kell, aki 3-4-5x annyit keres, mint ők, mert csak rájuk tudnak "felnézni"? Ez így ebben a formában baromság.

Eleve ez a "felnézek rá" is teljesen ki van csavarva és erősen el van ferdítve, ez ugyanis gyakorlatilag a többségnek annyit jelent, hogy a másik EMBERILEG pozitív. Pl kedves, okos, intelligens, megbízható stb és véletlenül sem azt, hogy x százezret keres. A "felnézés" egyfajta vágy arra, hogy olyan társat találj, akit tisztelni és becsülni tudsz, köze nincsen az anyagiakhoz. Lehet ezt tagadni, épp csak semmi értelme. Egy normális, egészséges kapcsolatban az érzelmek kölcsönösek. Nehezen elképzelhető, hogy egy olyan kapcsolat, ahol egyoldalú a dolog jól és hosszútávon tud működni. Mindkét fél kölcsönösen felnéz egymásra, tiszteli, becsüli a másikat.

Elég elszomorító és ugyanakkor végtelenül szánalmas is, ha valaki komolyan abban méri a másik értékeit , hogy az mennyit keres és akkor tud csak rá felnézni, ha minimum a tripláját keresi meg, mint ő. Egy ember sokkal több ennél.

Én pl többet keresek a férjemnél és lám mégis felnézek rá, mert csodálatos ember, olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami miatt büszke vagyok arra, hogy ő az én férjem és bizony ez kölcsönös az ő részéről is.

2023. szept. 16. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!