Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csak a szakítás a megoldás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szakítás a megoldás ha nem tudom teljesíteni az elvárásait?

Figyelt kérdés
ha elmegyünk vásárolni barátnőm egyáltalán nem hajlandó spórolni, mindenből csak legdrágább bio terméket hajlandó megvenni mert azt mondja a többi mind tele van méreggel. így kb 3-szor annyit fizetünk a vásárlás végén. ő részmunkaidőben dolgozik így általában én fizetek mindig, de mivel én sem keresek jól mióta együtt vagyunk nem tudok félretenni a hó végén.
2022. ápr. 22. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Nekem egy pasi sem fizeti semmim.

De a gyk n meg minden pasi le van húzva.

Nem ertem

2022. ápr. 22. 17:48
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ha eltartod, te vagy a hülye, baràtom.
2022. ápr. 22. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ennél egyedül is jobb.
2022. ápr. 22. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell szakítani első körben. Ki mondta, hogy ez elvárása? Megmondod, hogy erre nem telik.

Egyáltalán nem értem, hogy ha ez nem trollkodás, akkor valaki aki részmunka időben dolgozik és ilyen igényeket támaszt, annak tudnia kell, hogy erre van -e pénze, és ha nincs, akkor miért más fa@ával veri a csalánt.

2022. ápr. 22. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
sugar daddy vagy?
2022. ápr. 22. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem az az első megoldás, hogy szakítoto, hanem leülsz vele megbeszélni, és megmondod, hogy erre így nem tellik. Lehet azt mondani, hogy akkor ezentúl mindenki fizeti a magáét. Ha ezt nem akarod, mert a párod mondjuk tanul, és emiatt nem tudna teljes állásban dolgozni, akkor megoldás lehet, ha megszabsz egy összeget egy héten, amiért vásárolhattok. Ebből nyilván nem fog telni az összes biocuccra, ezért el kell döntenie, miről fog lemondani.

Ha meg tudna teljes állásban dolgozni, akkor álljon neki, ha ezeket akarja.

Ha nem juttok közös nevezőre, akkor igen, szakíts. Nagyon gáz, hogy rajtad éli ki a dolgait, és nem egészségügyi okokból.

2022. ápr. 22. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak megmondanám neki, hogy amit magának vesz, azt ő fizeti
2022. ápr. 22. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit spórolásra szánsz, tedd alszámlára. Szólj előre neki, hogy nincs pénzed, ossza be, ami neki van.

Ő fog szakítani.

A spórolásról nem mondanék le.

A bio izékben sem hiszek. Ide mindenből csak a másodrendű szert hozzák. Abból is.

2022. ápr. 30. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!