Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik a Tinder?

Figyelt kérdés
Amikor pörgetem a nőket egy idő után előjön egy olyan felhívás úgy bővítsem a keresési távolságot, mert ebben a tartományban nincsen már nő, aztán egy kilométerrel növelem és simán behoz olyan nőket akik szinte mellettem laknak.....
2023. szept. 16. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Tinder nagyon görcsöl a GPS-en, el se indul telefonon nélküle. Szóval simán előfordulhat, hogy az illető a közeledben lakik a bemutatkozása alapján, de nem adja be, mert éppen egy rokonnál van. Számítógépen meg azt dobja be helyszínnek ahova a szolgáltatód becsatlakozik. Nekem a poziciómra , ilyenkor vagy 10km-t téved, pedig nagyvárosban lakom.
2023. szept. 16. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

Minden és mindenki hazudik, ha valami nem úgy történik, ahogy a csökik várják, ugye?

A Tinder a pillanatnyi pozíciódat nézi, nincs is olyan mező, ahol megadhatod, hogy hol laksz, de gondolom ez nem esett le.

2023. szept. 16. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk már az is durva, hogy nem tud kit ajánlani :D
2023. szept. 16. 12:52
 4/7 A kérdező kommentje:
3. Milyen durva?
2023. szept. 16. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Az egész alkalmazás üzleti modellre van felépítve, és nem arra, hogy ténylegesen párt találj. Minden a kinézeten múlik, meg hogy mennyire vagy népszerű.

Ezek után nem kell csodálkozni, miket csinál :D tudnék mesélni még elég sok dolgot, ami egy vicc az alkalmazással kapcsolatban :D

2023. szept. 16. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Azért leírhatnád, mert kiváncsivá tettél.
2023. szept. 16. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egy átlag fejlesztő vagyok, akit nagyon érdekelt a tinder algoritmusa, és kutakodott a neten. Lehet ebből nem sok minden igaz, de leírom mit találtam.

A népszerűséged alapján besorol valahova a rendszer. Ettől feljebb nem nagyon látsz nőt. Gondolom megfigyelted már, hogy egyre gyatrább a felhozatal. Eleinte a te szinteden lévőket dobja be, utána az alattad lévőket. A legtöbb "matchtelenség" abból fakad, hogy te jobbra húztál egy bőven szinted alatt lévő nőt, de neki téged fel sem fog dobni. Vagy fordítva, jobbra húzott egy jó nő, de nem is fogsz találkozni vele. Alapvetően jó ötlet ez a rangsorolás, csak sok lehetőséget kizár vele.

Ezeket x időnként a rendszer újraszámolja, illetve bedobhat olyat is, akit már láttál. Ezekből fakad az, hogy kiírja, hogy nincs több ember, de egy ki- és belépés elég ahhoz, hogy újra láss valakit.

2023. szept. 17. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!