Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elképzelhető hogy a tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy a tinder addig nem állítja párba az embereket ameddig nem fizetsz elő? Lehet érdemes előfizetni Tinderen?

Figyelt kérdés

Jelzett a tinder hogy 5en bejelöltek, kedveltek...majdnem mindenkit jobbra húztam de csak ilyen insta modellek jöttek velem szembe és egyezés nem volt pedig mondom 5en jelöltek.

Aztán mondom előfizetek... akkor végre előhozta ezeket az embereket, végre teljesen átlagos normális nőket láttam akikkel eddigi itt nem találkoztam, sőt végre átlagos nők jönnek fel...

Az egyikkel ráadásul holnap randi

2023. aug. 30. 07:22
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
Nem,nem elképzelhető.
2023. aug. 30. 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Hát, nekem van egy csomó matchem, de soha senki sem ír

Nézd a tinder alapvetően egy üzlet, az a céljuk, hogy pénzt keressenek és tovább használd az appot. Szóval a tindernek nem érdeke, hogy párt találj. Szóval elképzelhető, hogy csak előfizetéssel tudsz matchelni

2023. aug. 30. 07:56
 3/5 A kérdező kommentje:
2. Anélkül is volt match persze de nem mind
2023. aug. 30. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
46%

Előfizetés nélkül is teszi a dolgát.

Pröbálj mindenkit jobbra húzni, korhatár és távolsági korlát nélkül, csak akkor ugyebár a napi 50 limit után várnod kell másnapig.

2023. aug. 30. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Ha már lájkoltak, a következő a trükk:

1. bezárod az appot, majd újra megnyitod

2. az első javaslatot balra húzod

3. a következőt jobbra, vele match lesz

4. goto 1, amíg a 3. lépésnél match van

2023. szept. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!