Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen halott a Tinder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen halott a Tinder?

Figyelt kérdés

Két hete felregisztráltam a Tinderre azóta egy matchem volt az sem írt vissza, egy bejelölt az meg igénytelen..pedig folyamatosan húzom jobbra balra az embereket, ugyanis előfizettem

Hogy lesz így barátnőm, feleségem, társam pedig lassan már 40 leszek

2023. szept. 1. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Az meg igenytelen? Fogadok akiket jeloltel azok mind 10/11-es nem letezo kulseju nok aki meg “igenyteen” az a normlis, letezo atlagos csaj. Igy nem lesz senkid
2023. szept. 1. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Öreg vagy már oda. Nem 40 évesen kéne elkezdeni azon gondolkodni, hogy hogyan lesz barátnőd/feleséged
2023. szept. 1. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát a 40 éves az eleve kissé szürkezóna, tekintve, hogy akkortájtra az emberek vagy MÁR házasok, vagy MÉG házasok. 45 környékén indul a buli második turnsa.

És hát a Tindertől azért ne várj sokat. Felszínes, alapvetően szexpartner-keresésre kitalált felület, ehhez idomult emberekkel.

2023. szept. 1. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem halott, csak ha 10/10es nőre hajtasz, villantanod is kell..
2023. szept. 1. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is igénytelennek látott téged, aztán úgy gondolta összeilletek. 🤷‍♀️Legalább megpróbálta. Biztosan nem gondolta, hogy insta kinézetű lányokra hajtasz.
2023. szept. 1. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem páran miért gaslightoljátok a kérdezőt a korával. Azért nincs sikere, mert ronda (+még esetleg alacsony/kövér). A korának semmi köze hozzá. Egy 38 éves jóképű, magas/izmos csávó könnyen fog találni a tinderről akár szexpartnert, akár párkapcsolatra nőt. Az, hogy a kérdező nem talál, annak az az oka, hogy nem vonzó a külseje. Pont.
2023. szept. 1. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem van vagy 60 uzenetem

23/N

2023. szept. 1. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak a férfiak számára halott

Nem csoda, 5x annyian vannak ott mint a nők. Mégis mit várunk?

2023. szept. 2. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert uborkaszezon van.
2023. szept. 2. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!