Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek nem jön magától,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek nem jön magától, ösztönből a társkeresés, ha nincs magától természetesen hatással a férfiakra, akkor már halott ügy az egész, nem lehet mit tenni?

Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:

de lehet csak neki kell akarnia

felesleges erőltetni, ha nem akarja...

24F

2017. márc. 12. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Nyugi, nőként semmi okod a félelemre. Nem kell csinálnod semmit, úgyis minden jön magától. Ha férfi lennél akkor már baj lenne.
2017. márc. 12. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen nincs, minden nőnél próbálkoznak a férfiak, és nekik csak válogatniuk kell.
2017. márc. 12. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ez fordított nemekkel is szokott így lenni, szóval tudom mit érzel, de hát ez van. Aki rondának született, az így járt.
2017. márc. 12. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem, értem, mire akarsz kilyukadni. A kisugárzás nélküli emberekre - itt nőkre. Amikor ott vagy valakinek a közelében, dumálsz vele, sétáltok, stb., és nem érzel az égvilágon semmit.

Én is ismertem már ilyeneket, volt köztük nagyon szép, dekoratív lány is. Mikor beszélgettünk, nem éreztem, hogy hatással lenne rám, hogy bármilyen szinten is megérintene. Láttam rajta, hogy szép, jó volt ránézni, végignézni rajta, de ennyi, semmi több.

Ez egyfelől lehet amiatt is, mert bezárkózik, valami nagy csalódás, trauma érte, és emiatt falat emelt maga köré. De az is lehet, hogy te egyszerűen nem vagy fogékony a jelekre, amiket kibocsájt, más meg majd az lesz. Közhely, de igaz: valahol mindenkinek megvan a párja.

2017. márc. 12. 13:53
 6/10 BlackSword ***** válasza:
Mi a baj csajszi??? Mesélj, miből jutottál erre a következtetésre...
2017. márc. 12. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de te úgy gondolod, hogy a nő számára a társkeresés azt jelenti, hogy "hatással van" a férfiakra? Mert a kérdésed ezt sugallja.
2017. márc. 12. 14:55
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Hát ha nem veszik észre nőként, akkor a nagy büdös semmi lesz az egészből, nem szerelem meg kapcsolat, akárhogy vergődik az ember...
2017. márc. 12. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez fordítva is így van...

2017. márc. 12. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nő, akit senki ne venne észre nőként. Legfeljebb nem olyan, akit ő észrevesz férfiként.
2017. márc. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!