Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nem jön magától, ösztönből a társkeresés, ha nincs magától természetesen hatással a férfiakra, akkor már halott ügy az egész, nem lehet mit tenni?
de lehet csak neki kell akarnia
felesleges erőltetni, ha nem akarja...
24F
Én azt hiszem, értem, mire akarsz kilyukadni. A kisugárzás nélküli emberekre - itt nőkre. Amikor ott vagy valakinek a közelében, dumálsz vele, sétáltok, stb., és nem érzel az égvilágon semmit.
Én is ismertem már ilyeneket, volt köztük nagyon szép, dekoratív lány is. Mikor beszélgettünk, nem éreztem, hogy hatással lenne rám, hogy bármilyen szinten is megérintene. Láttam rajta, hogy szép, jó volt ránézni, végignézni rajta, de ennyi, semmi több.
Ez egyfelől lehet amiatt is, mert bezárkózik, valami nagy csalódás, trauma érte, és emiatt falat emelt maga köré. De az is lehet, hogy te egyszerűen nem vagy fogékony a jelekre, amiket kibocsájt, más meg majd az lesz. Közhely, de igaz: valahol mindenkinek megvan a párja.
Ne aggódj, ez fordítva is így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!