Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találtok egy Tinder/egyéb társkereső adatlapon a legirritálóbbnak? (Nők és férfiak válasza is érdekel)
Maga a Tinder, mint jelenség irritáló.
Soha nem is éltem ilyesmivel.
- Ha nincs semmi. Alig néhány nő veszi a fáradtságot, hogy írjon legalább 1-2 mondatot magáról.
- Amikor részletezi az illető, hogy már mennyire nyűgözze le az ember az első pillanattól. (Nem, nem szórakoztató rendszerként vannak fent az emberek. 2 oldalról menjen a dolog.)
- Amikor az illető nő hosszasan részletezi, hogy ő mennyire független és erős nő. (Nem, ha ennyire bizonygatni kell, akkor nem valószínű, hogy az vagy.)
- Amikor valaki felsorolja a benne lévő red flageket, de pozitívként beállítva. (Nem, nem lesz attól jobb, hogyha leírod, hogy hisztis vagy. Nőj ki belőle.)
- Amikor valaki részletezi, hogy ő amúgy mekkora anya, mennyi gyereke van és hány évesek. (Nem, az a helyzet, hogy ez szinte senkit sem érdekel. Ha ennyiből áll a személyiséged, akkor ne keress társat, hanem légy anya. Ott vannak a társaid.)
- Amikor egy tök random és értelmetlen idézet van kirakva. (Lehet, hogy 16 évesen menő volt facebookon, de később már ciki.)
- Amikor valaki irreális elvárásokat ír le. (Tudom, hogy itt az a jellemző hiedelem, hogy az inceleknél van csak ez, de nem. Társkeresőn simán leírja a 40 éves, 2-3 gyerekes, 100 kilós, 160 centis nő is, hogy 190 centis, izmos, jó állású, helyes akárkit keres.)
- Cringe képek. Tele van velük a társkereső szerintem mindkét nemből.
Nőként válaszolok.
"Ha nem vagy képes visszaírni, húzz balra"
"Ha nem fogadod el a gyerekeim/ hogy válófélben vagyok/ macskáim, balra"
"Ha csak Insta követőket gyűjtesz, egyszavas válaszokat adsz, húzz balra.
... és egyéb fenyegetőzések.
Még ha szimpik lennének is a képek, és rám nem igazak a fent leírt dolgok, nálam ez a hangnem első benyomásként azonnal instant tiltólista. Egy frusztrált kispöcs képe jelenik meg, akivel nyomor az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!