Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit találtok egy Tinder/egyéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találtok egy Tinder/egyéb társkereső adatlapon a legirritálóbbnak? (Nők és férfiak válasza is érdekel)

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 15:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Dog/cat "mom". Meg az angolul kitöltött adatlapok. Én is tartok otthon háziállatot, de nem a gyermekem. Angolul is beszélek, de magyarországon élek és magyar vagyok.
2023. szept. 5. 15:09
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Vagyok olyan kiegyensúlyozottsági szinten, hogy nem tud egy adatlap felidegesíteni😆
2023. szept. 5. 15:10
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem a gyerekeikkel fotózkodó szülők. A gyerekek nem oda valók. Tiltanám az ilyen képeket a tinder helyében.
2023. szept. 5. 15:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Insta név kiírás
2023. szept. 5. 16:33
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Írok egy részletes leírást, van vagy 7 dolog, amivel kapcsolatban rám írhat, még választhat is, erre annyi telik tőle, hogy "hogy vagy?", "milyen volt a napod?"...
2023. szept. 5. 16:37
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

Maga a Tinder, mint jelenség irritáló.

Soha nem is éltem ilyesmivel.

2023. szept. 5. 16:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

- Ha nincs semmi. Alig néhány nő veszi a fáradtságot, hogy írjon legalább 1-2 mondatot magáról.

- Amikor részletezi az illető, hogy már mennyire nyűgözze le az ember az első pillanattól. (Nem, nem szórakoztató rendszerként vannak fent az emberek. 2 oldalról menjen a dolog.)

- Amikor az illető nő hosszasan részletezi, hogy ő mennyire független és erős nő. (Nem, ha ennyire bizonygatni kell, akkor nem valószínű, hogy az vagy.)

- Amikor valaki felsorolja a benne lévő red flageket, de pozitívként beállítva. (Nem, nem lesz attól jobb, hogyha leírod, hogy hisztis vagy. Nőj ki belőle.)

- Amikor valaki részletezi, hogy ő amúgy mekkora anya, mennyi gyereke van és hány évesek. (Nem, az a helyzet, hogy ez szinte senkit sem érdekel. Ha ennyiből áll a személyiséged, akkor ne keress társat, hanem légy anya. Ott vannak a társaid.)

- Amikor egy tök random és értelmetlen idézet van kirakva. (Lehet, hogy 16 évesen menő volt facebookon, de később már ciki.)

- Amikor valaki irreális elvárásokat ír le. (Tudom, hogy itt az a jellemző hiedelem, hogy az inceleknél van csak ez, de nem. Társkeresőn simán leírja a 40 éves, 2-3 gyerekes, 100 kilós, 160 centis nő is, hogy 190 centis, izmos, jó állású, helyes akárkit keres.)

- Cringe képek. Tele van velük a társkereső szerintem mindkét nemből.

2023. szept. 5. 17:33
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Nőként válaszolok.

"Ha nem vagy képes visszaírni, húzz balra"

"Ha nem fogadod el a gyerekeim/ hogy válófélben vagyok/ macskáim, balra"

"Ha csak Insta követőket gyűjtesz, egyszavas válaszokat adsz, húzz balra.

... és egyéb fenyegetőzések.

Még ha szimpik lennének is a képek, és rám nem igazak a fent leírt dolgok, nálam ez a hangnem első benyomásként azonnal instant tiltólista. Egy frusztrált kispöcs képe jelenik meg, akivel nyomor az élet.

2023. szept. 5. 17:44
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Meg az is, mikor valaki kifejti, hogy mennyire utalja ezt az oldalt (tinder) és elkezdi a másik nemet szapulni. Pl, hogy legyen már szemoldokod, meg ne legyen tetkó, stb. Másik, mikor felszólító módban fogalmazza meg az elvarasaid- legyél ilyen legyél olyan és itt jön egy kilométeres elvaraslista. Na, ez instant kuka.
2023. szept. 5. 18:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
#8: Nem írnám ki én sem, viszont azért a visszírós/instakövetős rész teljesen jogos. Rengeteg nő szimplán erre használja az appot. Eleve nevetséges, ha valaki matchel, de arra sem képes, hogy visszaírjon. Akkor minek húzta be a másikat?
2023. szept. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!