Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit találtok egy Tinder/egyéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találtok egy Tinder/egyéb társkereső adatlapon a legirritálóbbnak? (Nők és férfiak válasza is érdekel)

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Maga a tinder már irritálóbb, mint a rajta szereplő emberek adatlapjai. Gyakorlatilag az online társkeresést eléggé rontja a metódusa, hogy csak kép- és felszínorientált, kiöli a spontánabb megismerkedést. A kommunikáció szerepét eleve a háttérbe szorítja. A magam tapasztalatai alapján sokkal jobban tudtam ismerkedni olyan platformokon, ahol lehetett írni a másiknak, levelezni, esetleg chatelni, nem pusztán társkeresési céllal, de haverkodni is kevésbé volt körülményes, mint egy olyan kasztosodó, embereket kategóriákba kényszerítő alkalmazásnál, mint a tinder. Ez már eleve táptalaja a frusztrációknak, mert több csalódast generál, mint sikert a nagy átlagnak, és begyűrűznek a való életbe is az általa hozott ismerkedési "magatartásformák". Mivel népszerű és a kényelmes válogatás illúziójával kecsegtet, rengetegen használják, és a hatása sokkal nagyobb, mint amit valójában érdemelne. Káros.
2023. szept. 5. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Mikor a 40-50 pasik 20-30 éves korhatárt írnak, és ott nyaliznak maguknak a belső értékeikről.
2023. szept. 10. 23:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor 60 felettiek írtak rám, hogy 40 évesen 2 gyerekkel hogyan képzelem, hogy 33-47 éves korosztályt állítottam be, mikor örüljek neki, hogy ők 60 felett szóba állnak velem.....
2023. szept. 11. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
“Legyél legalább x cm” - hiába vagyok 190 felett, de ez olyan felszínességre utal, hogy elmegy a kedvem a nőtől.
2023. szept. 16. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
13-a tenderen csak az tud radirni, akivel matcheltel...
2023. szept. 16. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert fényképhez tudott hozzászólást írni úgy is, hogy én nem matchaltem vele, csak ő.
2023. szept. 16. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Hmm, érdekes. Én miért nem tudok hozzászokott más képeihez?
2023. szept. 16. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én előfizető voltam, így én is tudtam máséhoz match nélkül is.
2023. szept. 16. 20:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

- amikor látom, hogy valaki superswipe-olt úgy, hogy alapvető dolgokban nem egyezik, hogy mit keresünk (pl. már azzal kezdődik, hogy ő csak dugni akar, én meg komolyat)

- hazudozás a profilon (pl. egy félig-meddig ismert ember profilja, kamu rajta a kora... tehát vagy vki trollkodik kamu profillal, vagy az illető hazudik a koráról)

- olyan profil, ahol a fő profilképen más ugyanolyan nemű egyénnel pózol az illető, én meg tippelgessek, melyik a profil tulajdonosa (de az anyuval, női celebbel, exnővel, gyerekkel pózolás is cringe, de annyira nem frusztráló talán, mint az előbbi)

- amikor a "magamról" rész egy kisregény arról, hogy elbánt vele az élet és mennyire nem jött össze neki eddig párkapcsolat, vagy hogy úgysem fogja senki jobbra húzni, mert minden nő egy felszínes k...a

- brutál rossz helyesírás

- tele van nyomva emojikkal (főleg akkor, amikor korban hozzám illő, 30+-os férfiak profilján látom)

- irreleváns hülyeségek a profilon olyan adatok helyett, amik társkeresési szempontból hasznosak (pl. hogy szereti a Trónok harcát meg a pizzát, vagy hogy neki Griffendél lenne a háza a Harry Potterben, ahelyett, hogy mik a hobbijai, milyen a személyisége)

2024. júl. 1. 23:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha annyi energiát nem feccölt bele az illető, hogy kitöltse azon kívül, hogy a szexualitását beírja és egy képet feltöltsön, vagy még annyit sem.

További versenyzők:

- botrányos helyesírás

- nőszapulás a profilban (nő vagyok, így főleg férfi adatlapokat láttam)

- suttyó stílus ("koccolj, ha [ilyen meg ilyen] vagy" és társai)

- igénytelen képek (fél feje lemaradt róla, anyuval / haverokkal / más nővel / gyerekkel pózol a fő profilképen, homályos, 3 kép legalább 10 év különbséggel lőve, tükörszelfi mocskos tükörrel / kőbányais dobozzal stb a háttérben)

- tele van rakva emojikkal (lehet, ez a korom miatt van, mert 30+-os vagyok és korban hozzám illő férfit keresek... tőlük meg gyerekes nekem kicsit, hogy semmit nem ír ki szóval a szabadon kitölthető részbe, csak emojizik)

- olcsó, egybites, szakállas, gagyi viccek

okt. 25. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!