Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találtok egy Tinder/egyéb társkereső adatlapon a legirritálóbbnak? (Nők és férfiak válasza is érdekel)
- amikor látom, hogy valaki superswipe-olt úgy, hogy alapvető dolgokban nem egyezik, hogy mit keresünk (pl. már azzal kezdődik, hogy ő csak dugni akar, én meg komolyat)
- hazudozás a profilon (pl. egy félig-meddig ismert ember profilja, kamu rajta a kora... tehát vagy vki trollkodik kamu profillal, vagy az illető hazudik a koráról)
- olyan profil, ahol a fő profilképen más ugyanolyan nemű egyénnel pózol az illető, én meg tippelgessek, melyik a profil tulajdonosa (de az anyuval, női celebbel, exnővel, gyerekkel pózolás is cringe, de annyira nem frusztráló talán, mint az előbbi)
- amikor a "magamról" rész egy kisregény arról, hogy elbánt vele az élet és mennyire nem jött össze neki eddig párkapcsolat, vagy hogy úgysem fogja senki jobbra húzni, mert minden nő egy felszínes k...a
- brutál rossz helyesírás
- tele van nyomva emojikkal (főleg akkor, amikor korban hozzám illő, 30+-os férfiak profilján látom)
- irreleváns hülyeségek a profilon olyan adatok helyett, amik társkeresési szempontból hasznosak (pl. hogy szereti a Trónok harcát meg a pizzát, vagy hogy neki Griffendél lenne a háza a Harry Potterben, ahelyett, hogy mik a hobbijai, milyen a személyisége)
Ha annyi energiát nem feccölt bele az illető, hogy kitöltse azon kívül, hogy a szexualitását beírja és egy képet feltöltsön, vagy még annyit sem.
További versenyzők:
- botrányos helyesírás
- nőszapulás a profilban (nő vagyok, így főleg férfi adatlapokat láttam)
- suttyó stílus ("koccolj, ha [ilyen meg ilyen] vagy" és társai)
- igénytelen képek (fél feje lemaradt róla, anyuval / haverokkal / más nővel / gyerekkel pózol a fő profilképen, homályos, 3 kép legalább 10 év különbséggel lőve, tükörszelfi mocskos tükörrel / kőbányais dobozzal stb a háttérben)
- tele van rakva emojikkal (lehet, ez a korom miatt van, mert 30+-os vagyok és korban hozzám illő férfit keresek... tőlük meg gyerekes nekem kicsit, hogy semmit nem ír ki szóval a szabadon kitölthető részbe, csak emojizik)
- olcsó, egybites, szakállas, gagyi viccek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!