Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S(z)talker, de mi/ki az és miért és mikortól?
A "s(z)talker" kifelyezéssel itt találkoztam első ízben.
(Diplomás, városi férfi vagyok, olvasok, használok netet, nézek TV-t, járok társaságba, de mindig tanulok itt új kifejezéseket, gondolom mert itt sok a gyerek meg az unatkozó, munkanélküli bölcsészlány.)
A lényeg, hogy az jött le, hogy ez valami zaklató, követő, nyomuló, kissé ijesztő alak.
De mikortól lesz valaki s(z)talker?
Pl.: péniszfotó küldése? Megvár a melóhely/suli előtt? Napi 10X rádír. ...
Mi a határ a "Ez a pasi nem adja fel és ez tetszik benne!" és a "Ez mi a f@Xt keres itt megint B+?" között? A külső? A kocsi ára? Szóval ez is olyan, hogy jó pasitól rendben van, a többitől meg nem?
ÉN pl. szoktam ilyeneket az udvarlási fázisban, ezek mik?
- Ebédidőben, futárral küldök kaját.
- Elmegyek a szakmai konferenciára, ahol ő is ott van.
- Virágot küldök a munkahelyére.
- "Véletlenül" összefutok vele a boltban...és estleg kisegítem, mert "véletlenül nem működik a kártyája" (Adok egy 20-ast a pénztárosnak, hogy ezt mondja neki. :) ).
- Ha megemlíti, hogy pl. mennyire szerette a régi mesekönyvét, ami elveszett, küldök neki egy példányt.
- Ha kilyukadt a bicaja gumija "véletlenül", akkor felajánlom, hogy elviszem kocsival a szervízig.
- ...
Pom Pom a rajzfilmben egy pedofil stalker.
Catcphrase: "Szia, Picur, megvárhatlak?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!