Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » S(z)talker, de mi/ki az és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S(z)talker, de mi/ki az és miért és mikortól?

Figyelt kérdés

A "s(z)talker" kifelyezéssel itt találkoztam első ízben.

(Diplomás, városi férfi vagyok, olvasok, használok netet, nézek TV-t, járok társaságba, de mindig tanulok itt új kifejezéseket, gondolom mert itt sok a gyerek meg az unatkozó, munkanélküli bölcsészlány.)

A lényeg, hogy az jött le, hogy ez valami zaklató, követő, nyomuló, kissé ijesztő alak.

De mikortól lesz valaki s(z)talker?

Pl.: péniszfotó küldése? Megvár a melóhely/suli előtt? Napi 10X rádír. ...

Mi a határ a "Ez a pasi nem adja fel és ez tetszik benne!" és a "Ez mi a f@Xt keres itt megint B+?" között? A külső? A kocsi ára? Szóval ez is olyan, hogy jó pasitól rendben van, a többitől meg nem?

ÉN pl. szoktam ilyeneket az udvarlási fázisban, ezek mik?

- Ebédidőben, futárral küldök kaját.

- Elmegyek a szakmai konferenciára, ahol ő is ott van.

- Virágot küldök a munkahelyére.

- "Véletlenül" összefutok vele a boltban...és estleg kisegítem, mert "véletlenül nem működik a kártyája" (Adok egy 20-ast a pénztárosnak, hogy ezt mondja neki. :) ).

- Ha megemlíti, hogy pl. mennyire szerette a régi mesekönyvét, ami elveszett, küldök neki egy példányt.

- Ha kilyukadt a bicaja gumija "véletlenül", akkor felajánlom, hogy elviszem kocsival a szervízig.

- ...

2023. szept. 15. 15:02
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
FILMAJÁNLÓ.: Mentés másképp (2021)
2023. szept. 15. 15:03
 2/26 anonim ***** válasza:
65%
Jelentettem a kérdést.
2023. szept. 15. 15:18
 3/26 A kérdező kommentje:
2. Oszt' mé? SEMMI szabályszegő nincs benne! A moderátornak nincs oka/joga törölni!
2023. szept. 15. 15:20
 4/26 anonim ***** válasza:
87%
A hideg kirázott a "szokásaidtól"... Te nagyon beteg vagy.
2023. szept. 15. 15:28
 5/26 anonim ***** válasza:
73%
Kaját nekem is küldhetsz
2023. szept. 15. 15:41
 6/26 A kérdező kommentje:
4. Sosem küldött neked pasi virágot, csokit? Te sosem mentél le az edzőtrembe, tudva, hogy a kiszemelt pasid ott edz?
2023. szept. 15. 15:44
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

- Ebédidőben, futárral küldök kaját.

Ismerkedési fázisban ez ijesztő.

- Elmegyek a szakmai konferenciára, ahol ő is ott van.

Ha nem ez a te szakmád is, akkor ismerkedési fázisban ez is ijesztő.

- Virágot küldök a munkahelyére.

Ismerkedési fázisban ez meg kifejezetten köcsögség: mindenki ezzel fogja szívatni, hogy "fú kicsoda a titkos hódolód", magyarázkodhat feleslegesen a kollégáknak, akikkel eddig tartotta a 3 lépés távolságot.

- "Véletlenül" összefutok vele a boltban...és estleg kisegítem, mert "véletlenül nem működik a kártyája" (Adok egy 20-ast a pénztárosnak, hogy ezt mondja neki. :) ).

Ez bármilyen helyzetben bármilyen fázisban körülbelül egy baltás gyilkossal tesz téged egy erkölcsi polcra. Nem mellesleg ha érinti a kártyáját, akkor aztán a kasszás hiába mondja, hogy nem jó a kártyája :D

- Ha megemlíti, hogy pl. mennyire szerette a régi mesekönyvét, ami elveszett, küldök neki egy példányt.

Ez még kialakult kapcsolatban is inkább a szülinap/karácsony kategória, ismerkedési fázisban pedig szintén ijesztő.

- Ha kilyukadt a bicaja gumija "véletlenül", akkor felajánlom, hogy elviszem kocsival a szervízig.

Ez tök normális felajánlás, persze ha a szomszéd néninek meg hasonló helyzetben nem ajánlod fel, akkor köcsögség.

- ...

Az a baj ezekkel a gesztusokkal, hogy nem személyiségedből adódó figyelmességek, hanem kőkemény logika mentén kitalált dolgok, amikért cserébe viszonzást vársz el.

Ez a "na, most már akkor dugunk?" kérdés pedig bármilyen hihetetlen, egyszerűen ott fog lógni minden ilyen alkalommal a levegőben. A nők szociálisan/emocionálisan nagyon érzékenyek, rájönnek, hogy nem valóban önzetlen vagy, hanem csak taktikázol.

2023. szept. 15. 16:10
 8/26 anonim ***** válasza:
95%

Bocsánat, nem láttam az idézőjelet a bicikligumis pontnál. Ha te lyukasztod ki, akkor ismét baltás gyilkos kategória.

És még egyszer mondom: ezt megérzik a nők. Érződni fog ez a sunyi, számító kisugárzásod, és hidd el, ha szakadó esőben Afrikán keresztül kell majd hazatolni a biciklijét, akkor is inkább hazatolja, minthogy elfogadja a segítségedet, mert érzi, hogy veszélyes vagy.

2023. szept. 15. 16:13
 9/26 anonim ***** válasza:
94%

Ezekkel nincs gond, egyszer megpróbálod, ha nem vevő rád akkor kész. Legalább soha többet nem találkoztok, mert te amúgy nem a 8-as busszal jársz.

De te b*zdmeg a biciklije kerekét akarod tönkretenni azért, hogy utána "megmentő" lehess. Ez legalja manipulatív köcsög viselkedés.

Kéretlenül akarsz neki dolgokat küldeni csak azért, hogy viszonzásul elvárhass intimitást. Ne mondd nekem, hogy nem érzed, ez mennyire pszichopata viselkedés!!

2023. szept. 15. 16:19
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
8as, a legrosszabb az egészben, hogy ezek közöttünk járkálnak.
2023. szept. 15. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!