Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » S(z)talker, de mi/ki az és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S(z)talker, de mi/ki az és miért és mikortól?

Figyelt kérdés

A "s(z)talker" kifelyezéssel itt találkoztam első ízben.

(Diplomás, városi férfi vagyok, olvasok, használok netet, nézek TV-t, járok társaságba, de mindig tanulok itt új kifejezéseket, gondolom mert itt sok a gyerek meg az unatkozó, munkanélküli bölcsészlány.)

A lényeg, hogy az jött le, hogy ez valami zaklató, követő, nyomuló, kissé ijesztő alak.

De mikortól lesz valaki s(z)talker?

Pl.: péniszfotó küldése? Megvár a melóhely/suli előtt? Napi 10X rádír. ...

Mi a határ a "Ez a pasi nem adja fel és ez tetszik benne!" és a "Ez mi a f@Xt keres itt megint B+?" között? A külső? A kocsi ára? Szóval ez is olyan, hogy jó pasitól rendben van, a többitől meg nem?

ÉN pl. szoktam ilyeneket az udvarlási fázisban, ezek mik?

- Ebédidőben, futárral küldök kaját.

- Elmegyek a szakmai konferenciára, ahol ő is ott van.

- Virágot küldök a munkahelyére.

- "Véletlenül" összefutok vele a boltban...és estleg kisegítem, mert "véletlenül nem működik a kártyája" (Adok egy 20-ast a pénztárosnak, hogy ezt mondja neki. :) ).

- Ha megemlíti, hogy pl. mennyire szerette a régi mesekönyvét, ami elveszett, küldök neki egy példányt.

- Ha kilyukadt a bicaja gumija "véletlenül", akkor felajánlom, hogy elviszem kocsival a szervízig.

- ...

2023. szept. 15. 15:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert az interneten keresztül nem tudsz megölni. A te húzásaid pedig ott kezdődnek, hogy követed és titokban kifigyeled a nőket, aztán pedig manipulálni akarod őket. Nem véletlen, hogy szembejött veled a sztalker kifejezés, mert pontosan rád illik.
2023. szept. 15. 16:20
 12/26 A kérdező kommentje:

De akkor hol vannak a határok amikor meglátlak első alkalommal? Pl.:

- Ha meglátom a céged logóját a ruhádon/belépőkártyádon, akkor bemehetek oda, mint leendő ügyfél/vásárló?

- Ha látom, hogy beszélsz az eladóval, utána megkérdezhetem őt, hogy ki vagy?

- ...

2023. szept. 15. 16:46
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem tudsz csak odamenni a szerencsétlen lányhoz és elhívni randira? 5 perc alatt kiderülne, hogy van-e esélyed egyáltalán nála, plusz magadnak is spórolnál egy csomó időt. Felteszem te nagyon élvezed ezt a kis játszadozást a hölgyekkel, de gondolom mostanra feltűnt neked is, hogy nem ez a legeredményesebb ,,módszer".
2023. szept. 16. 00:16
 14/26 A kérdező kommentje:
14. Hozzád odalép egy idegen és elhív. Ez mennyire nyerő? Nem sokkal jobb, ha van valami közös pont?
2023. szept. 16. 00:22
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

- Ebédidőben, futárral küldök kaját.

Én kifejezetten érzékeny vagyok erre, ne mondja meg nekem senki, hogy mit akarok enni aznap. Még a páromtól is zavarna, nem hogy egy kvázi idegentől. Történt már hasonló, hogy a párom szülei ajándékként megleptek minket egy kajarendeléssel, még akkor is meg kellett erőltetnem magam, hogy ne az életembe való beleszólásnak, hanem kedvességnek éljem meg.

- Elmegyek a szakmai konferenciára, ahol ő is ott van.

Ha van közöd a témához, számomra kedves gesztus/még beleférő stalkolás. Ha nincs, akkor a határon túl van.

- Virágot küldök a munkahelyére.

Ne. A munkahelynek nincs köze ahhoz, hogy ki udvarol nekem, a virágot pedig személyesen adja át, akitől kapom, ne egy random futártól vegyem át, úgy, hogy akitől kapom talán azt se látta mit küld.

- "Véletlenül" összefutok vele a boltban...és estleg kisegítem, mert "véletlenül nem működik a kártyája" (Adok egy 20-ast a pénztárosnak, hogy ezt mondja neki. :) ).

Ha a környéken laksz, akkor véletlenül összefutni még beleférhet az "egészséges stalkolás" keretei közé. Minden más esetben para. Az, hogy lefizeted a pénztárost is, ráadásul ha jól értem nem kevés pénzzel, még szánalmas is.

- Ha megemlíti, hogy pl. mennyire szerette a régi mesekönyvét, ami elveszett, küldök neki egy példányt.

Küldeni minek? Odaadni, amikor személyesen találkozunk kedves gesztus, különösen ha arányban áll az általad belefektetett energia a kapcsolatunk minőségével és az alkalommal, amire adod.

- Ha kilyukadt a bicaja gumija "véletlenül", akkor felajánlom, hogy elviszem kocsival a szervízig.

Ez borzasztó gáz.

- Ha meglátom a céged logóját a ruhádon/belépőkártyádon, akkor bemehetek oda, mint leendő ügyfél/vásárló?

Nyilván bárhova bemehetsz. De ha meg akarsz ismerni, azt mondd.

- Ha látom, hogy beszélsz az eladóval, utána megkérdezhetem őt, hogy ki vagy?

Miért nem engem? Ha nem adta úgy a helyzet, akkor persze, lehet mástól kell megérdeklődnöd ki vagyok, de ez már azonnal bevezet egy szűrőt. Épeszű ember nem adja ki egy ismerőse adatait egy idegennek.

2023. szept. 16. 01:00
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Huha, hát ez nagyon pszicho. Remélem csak trolkodsz. Amit csinálsz, az erőteljes nyomásgyakorlás a nőre, nem tudom mi a foglalkozásod, de ezeket a módszereket azokkal, teszik akiket meg akarnak félemlíteni. Amikor meg jelennek a célszemély lakásánál, munkahelyén, küldözgetnek neki ezt azt, tudatni akarjak, hogy minden lépéséről tudnak, maffia, titkos szolgalat. Te pont ezt csinálod ezekkel nőkkel. Egyáltalán nem vonzó, ne csodálkozz, ha fel jelent valamelyik, mert halálfélelme lesz a az ismerkedései stílusodtól.
2023. szept. 16. 05:48
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Hozzád odalép egy idegen és elhív.

Ez egy egyenes, önbizalmat sugalló viselkedés, amiben a másik fél VÁLASZTHAT, hogy mi történjen a továbbiakban.

A te módszereid sunyik, és bizonytalanságot, félelmet keltenek.

2023. szept. 16. 08:20
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Szegény Andrej Arszenyjevics Tarkovszkij forog a sírjában. :-((((((
2023. szept. 16. 08:30
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az igazi stalker az, akinek a fejében ott van a teljes Zóna térképe. Vodkát iszik és antiradot kapkod be a pihenőhelyen. Mindig tudja mikor érkezik a következő kitörés, és fedett helyen van addigra, nem úgy mint a kezdő szerencsétlenek, akiket széttép odakint a vihar. Felismeri a legveszélyesebb ragadozó mutánsok hangját és lábnyomait, és elkerüli a territóriumukat éjszakánként. Jóban van a Zóna összes frakciójával, és üzletel velük. És a legfontosabb, sosem bízik meg a Monolith hazugságaiban.
2023. szept. 16. 10:01
 20/26 anonim ***** válasza:
És hazaérve megleli az igazi csodát.
2023. szept. 16. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!