Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikortól számít egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít egy férfi "kövérnek"?

Figyelt kérdés
Naphosszat lehet itt olvasni, hogy nők számára elvből kizáró tényező, ha egy férfi kövér, sőt, a cseppet sem sértő "selejt" kifejezést is rájuk szokás aggatni olyan kedves megjegyzésekkel, hogy "megérdemli a sorsát", meg "törődjön bele, hogy senkinek nem fog kelleni soha életében". Viszont felmerül a kérdés: mikortól számít egy férfi kövérnek? Mert 5-10 kiló ballaszttal elég erős túlzás ezt kijelenteni például, de mondjuk 170 centire 90 kilónál egyértelmű a tényállás. Képeket várok elsősorban.
2023. febr. 13. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tokás is
2023. febr. 13. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a magassága -100 at legalább 10 százalékkal meghaladja a testtömege.

Pl 170 cm, 170-100=70, plusz százalék az 7, tehát ha 170cm és 77kg nál nehezebb.

2023. febr. 13. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Magassággal kb egy szinten van a súlya az általában rendben van.

Pl 170 cm 70 kg

Vagy 180 cm 82 kg

Az olyan elrugaszkodott dolgokkal hogy 180 centis férfi is legyen 65-70 kg mint a tinédzser fiúk. Azzal nem kell foglalkozni hiába sok beteg elme csaj mondja ezt a szöveget.

2023. febr. 13. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Magasság mínusz 100 az ideális.

Ha izmosabb / masszívabb az átlagnál, akkor a magasság mínusz 90 is rendben van.

2023. febr. 13. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Nekem volt 170/90 pasim, de hatalmas széles válla volt, vastag, izmos combjai és vádlija, szép kerek segge és emellé egy minimális pocak. Szóval a pasikon is el tud oszlani arányosan.

Nálam onnantól nem jön be egy pasi, hogy lóg a melle, akár egy kicsit is. A has nem zavar, de csöcse ne legyen már. :D

2023. febr. 13. 13:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Bazi nagy sörhas és szinte olyan mell, amit a nők megirigyelhetnének....
2023. febr. 13. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon fura. Megoszlanak egyrészt a vélemények, másrészt meg én ezek szerint nem vagyok kövér; mégis le vagyok dagadtozva kommentekben rendszeresen a 10 kiló túlsúlyommal (172/78). :D Ráadásul totál érdektelen vagyok a nők számára... Viszont az ugye megvan, hogy nem minden férfi ugyanúgy hízik, mint ahogy nő sem? Nekem például kis túlzással semmi hasam nincs. Helyette viszont van mellem meg combom. Amikor még vékonyabb voltam (72-ig tudtam egy rövid ideig lefogyni), akkor is dettó ugyanez volt. Nem én döntöm el, hogy hova hízok, és sajnos nem tudok mit tenni vele. Tokám speciel soha nem volt egyébként, de alighanem ez is csak szerencse és genetika kérdése. Mondjuk ebben a kontextusban a két szó szinonima.
2023. febr. 13. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!