Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikortól számít egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól számít egy férfi agglegénynek?

Figyelt kérdés
Volt már aki ezt mondta rám,hogy vén fiú leszek ha így folytatom. Nincs szerencsém, egyszer majdnem összejött de aztán tálat jobbat a lány. 26 évesen én már az vagyok?
2022. szept. 27. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Ne ilyenekkel foglalkozz, hanem a kulsodet es a fizetesedet futtasd fel a csucsra. Akkor majd nok is lesznek dogivel. Minden mas csak kidobott ido.
2022. szept. 27. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem harminc a fordulópont, mert ha azt mondod 30 felett hogy nincs nőd, akkor mindenki felvonja a szemöldökét!

25-től felfelé már kínos de talán nem gondolják hogy egyedül maradsz!

2022. szept. 27. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Volt már aki ezt mondta rám,hogy vén fiú leszek ha így folytatom."

Hány éves volt az illető, és milyen kapcsolat fűz hozzá, kérdező? Rokon, ismerős, munkatárs?

2022. szept. 27. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Már az vagy.
2022. szept. 27. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 30 felett.

Szerintem meg sok férfi akkor kell már a nőknek, 25-30 éves kor felett amikor már családot akarnak alapítani, akkor egy nyugodt jól kereső férfit fognak választani. Alap ,hogy kiskeresetűvel össze nem jönnek. nézd 20-25 éves nők közül sokan a rosszfiúkat szeretik, alap hogy jógyerekekkel nem is foglalkoznak.

2022. szept. 28. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!