Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül elköltözni társ nélkül milyen?
#29 igazad van. Tényleg lehangoló. De nem tudom rózsaszínben látni a világot, hogyha reál beállítottságú vagyok. Van egy munkahelyem, heti 5 napot dolgozok. Vagy korán kelek (hajnali 3), vagy későn érek haza (11-ejfel fele kb). Kiszámíthatatlan a munkarendem, mindig vasárnap tudom meg hogy azon a héten mikor és hogy dolgozok, de aztán mindig van valamilyen variálás. A barátnőimnek van párjuk, akikkel nem laknak még együtt, így van két nap, amikor van alkalmunk találkozni, legalábbis a részükről. Aztán ha sorozatosan azon a két napon be vagyok osztva valahova, akkor bukta a találkozó. De nyilván nekik is közbe jöhet valami.
Tolna megyében lakom, nem tudom, hogy máshol hogy megy, de itt nem annyira nyitottak az emberek. Ez nemcsak edzőtermeknél van így, hanem minden másnál is: könyvtár, sport, szakkörök, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!