Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül elköltözni társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül elköltözni társ nélkül milyen?

Figyelt kérdés
Mennyire erősíti fel a magány érzetet? Milyen mindennap egy full üres házból elmenni dolgozni és egy full üres házba hazamenni?
2023. szept. 15. 09:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Tök jó. Soha nem értettem ezt az üres házas baromságot.
2023. szept. 15. 09:56
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb egy üres ház, mint egy olyan, ahol rossz légkör fogad.
2023. szept. 15. 09:57
 3/31 A kérdező kommentje:

De ha valami jobb valamitől, az nem biztos, hogy jó, csak jobb.

Az hogy lehet jó, hogy eltelnek úgy hetek is, hogy nem szólsz senkihez a munkatársaidon meg a boltosokon kívül. Esetleg összefutsz néha ismerősökkel, de ennyi.

Barátok párkapcsolattal, munkával vagy tanulás mellett nem érnek rá minden héten.

2023. szept. 15. 10:01
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Új emberekkel is lehet ismerkedni, új barátságokat kötni.
2023. szept. 15. 10:15
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát de az a te felelősséged is, hogy kialakíts magadnak egy olyan környezetet, ahol vannak szociális kapcsolatok. Én is egyedül élek, de ilyen csak a Covid alatt volt, hogy alig legyen elő emberi interakcióban részem. Az tényleg nehéz volt, de egyébként máskor mindig lehet találni programokat.
2023. szept. 15. 10:17
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Személyiség kérdése.

Én pl mindig is szerettem egyedül lenni, évek óta egyedül lakom és imádom. Még sosem merült fel bennem hogy "de jó lenne egy lakótárs" vagy bármi ilyesmi. Persze egy barátnő jó lenne, de nem a magányosság miatt.

De ismerek olyat aki gyűlölne egyedül lakni. Szóval ezt így látatlanban nem lehet megítélni

2023. szept. 15. 10:18
 7/31 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem jött be, inkabb hazaköltöztem. Nyomasztò volt az üres hàz, szolni se tudtam senkihez.
2023. szept. 15. 10:26
 8/31 anonim válasza:
100%
Attól függ mit hagysz hátra! Ha csak rossz és visszatartó dolgokat akkor az üres ház maga lesz a nyugalom és a mennyország!
2023. szept. 15. 10:31
 9/31 anonim ***** válasza:
94%
Mit akartok szólni máshoz? Konkrétan?
2023. szept. 15. 10:36
 10/31 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen jó.

"Az hogy lehet jó, hogy eltelnek úgy hetek is, hogy nem szólsz senkihez a munkatársaidon meg a boltosokon kívül. Esetleg összefutsz néha ismerősökkel, de ennyi."

Mi bajod a boltossal?🤣 Most őszintén, vizsgáljuk már meg ezt közelebbről. Ha együtt élsz egy ellenkező neművel az a felsoroltakon túl pont eggyel több emberrel való beszélgetést jelent. Tehát, azon kéne sírnom, hogy hú, de szörnyű nekem, ma is csak 20 emberrel beszélgettem, nem 21-gyel? Mondhatnád erre, hogy, de az más, mert ő a PÁROM. Nem, nem más. Ha a vele való eszmecsere annyival többet nyújtana nekem, mint a másik 20, akkor nem költöztem volna el. Ha elköltöztem, akkor nem volt minőségbeli különbség, legfeljebb negatív irányban.

Itt inkább arról lehet szó, hogy otthon hosszabb ideig nincs kommunikáció, mint a nap többi részében egyedülélés esetén. De ha valakinek tartalmas a napja, megfelelő mennyiségű a napi interakció, akkor kinek hiányzik még otthon is abban a pár órában az állandó duma. Én pont örülök, hogy végre nyugi van. Illetve, még azt se mondanám, mert online folyamatos a kommunikáció a barátokkal. Na, most hogy közben nem hallom a hangjukat, azt azért ki lehet bírni szerintem.

2023. szept. 15. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!