Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Történt már olyan veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már olyan veled, hogy később rájöttél, hogy akit választanod kellett volna sokáig ott volt a szemed előtt és te észre sem vetted a jeleket?

Figyelt kérdés
Csak utólag jöttél rá, hogy neki amúgy te jöttél be legjobban. És ha igen, történt-e valami utána?

2023. júl. 6. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Van ilyen a valosagban?
2023. júl. 6. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
2023. júl. 6. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Ha csak jelek voltak és párkapcsolat nem alakult ki, akkor az egész csak illúzió, hiszen senki nem tudhatja, milyen kapcsolat lett volna kettőtök között. Lehet, hogy 2 hétig se tartott volna.
2023. júl. 6. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Ilyen szerintem csak amcsi romkom filmekben van (a végén rájönnek, hogy végig ott voltak egymás szeme előtt).

Inkább az van a valóságban, hogy valamikor barátzónába tette egyik fél a másikat, aztán rájött, hogy jobbat úgysem talál, és akkor mégiscsak letáborozott annál (és utólag lehet mondani, hogy végig ott voltak egymás szeme előtt, lehet neki ilyen romantikus színezetet adni.)

Amúgy ismeretségi körömben volt ilyen: Egy nagyobb baráti társaságunk volt, volt egy szingli pasi és egy szingli csaj, azért gondolom, nem véletlenül nem jöttek össze 3,5 évig, nyilván mindegyik a jobbat várta. Aztán egyszer csak megtudtuk, hogy járnak, esküvő, aztán baba, és hallgattuk a könnyes vallomásokat, hogy "de hát 3,5 éve itt voltunk egymás szeme előtt".

Na ne...

2023. júl. 6. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
igen volt, tinikoromban, amikor kibas,zott gyáva és súlyos önbizalomhiányom volt
2023. júl. 6. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem volt sosem ilyen.
2023. júl. 6. 15:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak fordított helyzetben voltam, hogy nem vett észre a férfi. Nem történt semmi azóta se, én meg már letettem arról, hogy bejönnék neki.
2023. júl. 6. 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt, pár hónapig. Bejött, de bizonyos okból nem tekintettem potenciális párnak. De mi végül összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. :D
2023. júl. 6. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindig így járok. Eltávolodás lett mindig az eredménye.
2023. júl. 6. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Jezusom, nem az az erdekes, hogy nem vettem a jeleket, hanem hogy eszre se vettem azt a masikat. Ha valaki a szemem elott van es levego a szamomra, akkor nem szerettem bele, nem vonzodtam hozza, nincs jelentosege, o mit erez.
2023. júl. 7. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!