Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, eőfordult veletek, hogy két lány közül kellett választanotok és később úgy éreztétek rosszul döntöttetek?
Majd eszi amit főzött.
A tények tükrében már az első se lenne olyan ,mint amilyennek tűnt.
Eléggé megváltoztak a körülmények.
Harmadik opcio lesz a jo.
Mindkettòt már kiprobálta nem volt jo. Lépni kell a jobbra:)
Biztos, hogy az öcsédről van szó? :)
Mindegy, részletkérdés. Tesódnak valszeg ez a hajó elúszott, legközelebb okosabb lesz.
Mennyit volt együtt az első lánnyal?
Valószínűleg azért tartja jobbnak, mert őt nem ismerte meg igazán, a második nem vált be és ezért bánja.
Lehet, hogy az elsővel sem működtek volna.
Köszönöm a válaszokat :)
Jesszus, ha rólam lenne szó miért nem azt írnám ki egy anonime oldalon? :D
A kérdésem amúgy is arról szól, hogy hogyan tudom megérteni öcsémet és segíteni neki. Itt nem a lányokról van szó elsősorban, hanem erről a határozatlan ,,semmi nem jó ami éppen van" hozzáállásról.
Az elsővel nem is tudom, hogy hivatalosan együtt voltak-e. Hónapokig ismerkedtek (távkapcsolat mindkettő amúgy). Lehet igazad van és vele sem működött volna, ez már nem derül ki. Szerintem csak amiatt siránkozik utána, mert a lánynak azóta lett barátja. Ha a mostanival szakít és neki is lesz kapcsolata lehet utána fog sóvárogni megint. Pedig amúgy sok lány odáig van érte, de mintha szándékosan hozná mindig hülye helyzetbe magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!