Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány közül kéne választanom, tanácstalan vagyok. Szerintetek?
19 éves vagyok, ők mindketten 17-17 évesek. Szinte ugyanakkor ismertem meg őket, mindkettőjüket nagyon szeretem, mindkettőjükkel már csak egy szavamba kerülne, éskb menne a dolog,ismrem nagyjából az érzéseiket. Nos. Az egyik lány, legyen "A", egy elég alacsony, külsőre átlagos (~10/7), még az arcát sem mondanám kifejezetten kiemelkedőnek, de belsőre főnyeremény, végtelenül aranyos, életvidám, okos lány. Negativumként felhozható vele szemben, hogy nagyon fiatalnak tűnik, kissé talán éretlen. A másik lány ("B") picit magassabb, külsőre 10/8-9 körül mozog, és nem is nagyon tudok kiemelni nála egy-egy belső tulajdonságot, nála tényleg minden rendben van. Vele talán hosszabb távon és el tudnám képzelni a dolgokat. "A" nagyon belém van esve, "B" kicsit jobban zsákbamacska.
Szerintetek?
Egy tanácstalan fiú.
amit a szived dönt :) ne ésszel próbáld eldönteni, mert abból sose származik semmi jó :)
képzeld el mindegyiket egy sráccal, mondjuk legjobb haveroddal, akire jobban féltékeny lennél.. :)
B.
Ha A-t választanád, örökké megmaradna benned B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!