Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két lány közül kéne választano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lány közül kéne választanom, tanácstalan vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, ők mindketten 17-17 évesek. Szinte ugyanakkor ismertem meg őket, mindkettőjüket nagyon szeretem, mindkettőjükkel már csak egy szavamba kerülne, éskb menne a dolog,ismrem nagyjából az érzéseiket. Nos. Az egyik lány, legyen "A", egy elég alacsony, külsőre átlagos (~10/7), még az arcát sem mondanám kifejezetten kiemelkedőnek, de belsőre főnyeremény, végtelenül aranyos, életvidám, okos lány. Negativumként felhozható vele szemben, hogy nagyon fiatalnak tűnik, kissé talán éretlen. A másik lány ("B") picit magassabb, külsőre 10/8-9 körül mozog, és nem is nagyon tudok kiemelni nála egy-egy belső tulajdonságot, nála tényleg minden rendben van. Vele talán hosszabb távon és el tudnám képzelni a dolgokat. "A" nagyon belém van esve, "B" kicsit jobban zsákbamacska.

Szerintetek?

Egy tanácstalan fiú.

2014. aug. 30. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
B!!!
2014. aug. 30. 01:55
 12/14 anonim válasza:
A kisugárzás a fontos! :)
2014. szept. 15. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja hogy még válogatni is tudsz..
2014. szept. 15. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Sztem vàlaszd A-t hiába adtál neki kevesebb pontot külsőleg a belső többszörösen is plussz pontokat ad neki, és ő sem hinném h sokkal csúnyább lenne szóval a belső nagyon sokat számít és nem mindegy ha elmész egy társaságba és viszed a baratnod es imatkozol h ne szólaljon meg vagy pedig büszke vagy rá :-)
2014. okt. 7. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!