Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit kellene választanom?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy lány, aki nagyon tetszik. Tavaj elkezdtünk beszélgetni. Szerintem egész jól indult, viszont mikor elhívtam sétálni/meginni valamit/vacsizni mindig kitalált valamit miért nem jó neki. Háromszor hívtam el, háromszor mondott valami okot miért nem. Ígyhát offoltam.

Azóta nem akadt senki, senki sem tetszett meg. Mindig csak erre a lányra gondoltam.

Most viszont akadt valaki, aki szeretne megismerni. Igazából szinte csak látásból ismerjúk egymást. Semmit nem tudunk egymásról, de biztos vagyok benne, hogy nagyon örülne, ha kezdeményeznék nála.

Az előző lányt tudom, hogy elkellene felejtenem, de nem megy. Viszont ezt a másikat egyáltalán nem ismerem. Lehet, hogy nem tudnék hozzá vonzódni úgy, mint a másikhoz. Nem szeretném megbántani. Ugyanakkor tudom, hogy semmi sem lesz már az előző dologból, de képtelen vagyok túltenni magam rajta.

Lehet jobb lenne, ha elmennék randizni ezzel a csajjal? Segítene elfelejteni a másikat? De mi van, ha nem lesz semmi, ami miatt vonzónak tartanám? Nem szeretném, hogy azt érezze miattam, amit én a másik lány miatt.

2020. aug. 18. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel az 1. lekoptatott...
2020. aug. 18. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző lány nem választás kérdése, nyilvánvalóan nem érdekled, ráadásul 1 év eltelt, kár rá egy gondolatot is fecsérelned. A randizás nem kötelezvény, a másik lányt még ennyire sem érdekelted, hátha most szerencséd lesz.
2020. aug. 18. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondhatunk mi akármit, úgyis azt fogod választani akinek nagyobb a melle. :-))
2020. aug. 18. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem Nem a külső számít!

.... de ha már itt tartunk a fenék az, ami érdekel

2020. aug. 18. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha randi után nem lehetne meggondolni magunkat, akkor rögtön a házasságkötő teremben kéne először találkozni.

A randi pont arra van, hogy megismerd a másikat, és eldöntsd, hogy akarsz-e tőle valamit. Nem kötelező utána vele maradnod!Ahogy neki sem veled.

Viszont,ha már most érzed,hogy nem tetszik, és csak azért randiznál vele, mert te tetszel neki, akkor fölösleges.

2020. aug. 21. 07:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából már beszélgetünk több napja, és nagyon bejön. Helyes, okos, vicces
2020. aug. 21. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!