Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül elköltözni társ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül elköltözni társ nélkül milyen?

Figyelt kérdés
Mennyire erősíti fel a magány érzetet? Milyen mindennap egy full üres házból elmenni dolgozni és egy full üres házba hazamenni?
2023. szept. 15. 09:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez annak baj, akinek ha nincs külső zsizsi meg zaj, akkor semmi nincs az agyában.
2023. szept. 15. 10:40
 12/31 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a világ legjobb dolga egyedül élni, egy üres lakásba hazamenni egy emberi interackiókkal teli, fárasztó nap után.
2023. szept. 15. 10:49
 13/31 anonim ***** válasza:
2. Ott a pont!
2023. szept. 15. 12:18
 14/31 A kérdező kommentje:

"Mi bajod a boltossal?"

Semmi, de az nem nagy interakció, hogy benyögi a végösszeget meg kiadja a blokkot.

2023. szept. 15. 12:31
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Te is kezdeményezhetsz beszélgetést, ha szimpatikus emberekkel találkozol. Nem kell másra várni.
2023. szept. 15. 12:54
 16/31 anonim ***** válasza:
Miért költöztél el egyedül, társ nélkül? Összességében jobb és megérte?
2023. szept. 15. 12:55
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Én is féltem az egyedül éléstől, a magány részétől leginkább.

Most is félek, de vállalnom kell.

Ugyis csak arra kell elköltözzek hogy legyen hol legálisan fegyvert tartanom. Akkor meg már mikor lesz, teljesen mindegy lesz hogy mennyire nyomasztó a helyzet.

2023. szept. 15. 13:02
 18/31 anonim ***** válasza:

17 - Nyomasztó helyzet miért kéne?

A kérdésben társról volt szó, nem fegyverekről és félelemről.

2023. szept. 15. 13:06
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

De jó neked kérdező hogy "csak" ennyi a bajod (ezzel nem akarom lenézni a problémádat!).

Nekem sokkal nagyobb baj az, hogy egyedül hogy termeljem ki az albérlet összegét, rezsit, kaját és sok egyéb mást ami az alap az életben maradáshoz pl. Budapesten (semmi luxusra nem gondolok, nyaralásra sem).

Ez számomra százszor nagyobb gond minthogy nem szólna senki hozzám ha hazaértem.

Rohadtul nem érdekelne, csak tudnám egyedül fizetni az albit és ami még vele jár.

Beszélgető partnert meg ha valaki nagyon akarja akkor tud találni. Max. elmegy túrázni, sportolni vagy kimegy a kutyafuttatóhoz és beszélget a kutyásokkal.

Jó pár ezer ember él kényszerből a szüleivel vagy megromlott párkapcsolatban/házasságban, mert nem tudják kifizetni a magas albérlet árakat. Az a legkevésbé izgatná őket hogy ki szól hozzájuk és ki nem.

De ha neked ez a problémád akkor próbálj meg barátkozni ahogy fentebb is írtam.

2023. szept. 15. 13:22
 20/31 A kérdező kommentje:

És szerinted melyik mai tizen-huszonéves ember fogadja csak úgy a közeledésem? Már nem azért. Attól, mert szimpatikus valaki, még nem fog kialakulni semmi. Vadidegen emberekkel mit kellene beszélgessek?

Azért egyedül fogok elköltözni, mert nincs párom és nem is volt soha. Nem várhatok arra, hogy majd egyszer lesz párom, és akkor. De már ciki itthon lakni. Utálok is itt élni, de attól félek, hogy a rosszból belekerülök egy még rosszabb helyzetbe.

2023. szept. 15. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!