Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül elköltözni társ nélkül milyen?
De pont hogy leszólod, lenézed a problémámat. Arról egy szót sem írtam, hogy hogy fogom tudni fenntartani magam. Dobpergés: 7 napból 6 napot dolgozni fogok. Na bumm.
És pont ezért, mert nem fogok tudni senkivel se lenni, ezért széthajtom magam. A pihenős napomon meg takarítok meg ügyet intézek.
21:
Én a saját problémámról írtam, hogy NEKEM nagyobb gond az anyagi része, mint hogy szólnak e hozzám!
Egyébként ha te olyan személyiség vagy aki nem tud (vagy nem akar) ismerkedni akkor csinálhatsz te bármit ilyen szempontból.
Régebben volt egy akkor még tini kb 14 éves fiú ismerősöm (anyukájával jóban vagyok).
Két hetente ment az anyjával a 100 km-re lévő gyógyfürdőbe busszal. Tudod miért? Mert imádott utazni és ismerkedni, beszélgetni.
És tudod kik utaztak a buszon? 80%-ban idős emberek mert ők is a gyógyfürdőbe mentek. A srác meg végig dumálta az utat, ismerkedett, szórakoztatta a többieket. Teljesen mindegy volt hogy kivel beszélgetett, ő mindenkivel talált közös témát. És mindezt már 14-15 évesen.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, nem kell életkorhoz kötni hogy ki képes kapcsolatokat kialakítani másokkal, és ki nem. Ez a személyiségeden múlik, ami fejleszthető.
Egyébként ha a hetedet a munka teszi ki nagyobb részben akkor örülsz hogy pihenhetsz. Ha meg takarítasz a fennmaradó idődben akkor végül is teljesen mindegy hogy szól e hozzád valaki vagy sem. A maradék időben meg úgyis alszol.
"már ciki itthon lakni. Utálok is itt élni, de attól félek, hogy a rosszból belekerülök egy még rosszabb helyzetbe"
Ha ciki és utálsz ott élni, nagy lépés és változás lesz, hogy ebből kiszabadulsz. Örülsz, és megszokod. Aztán majd ha valamit szeretnél, azt is megoldod. Nem lehet mindent egyszerre. Örülj, hogy megteszed az első, legfontosabb lépést.
"Egyébként ha a hetedet a munka teszi ki nagyobb részben akkor örülsz hogy pihenhetsz"
Pont ezért dolgozok orrvérzésig, hogy ne ezen angyaljak. Ha kell, vállalok még egy harmadik állást is, hogy teljes legyen a kép.
De szeretnék ismerkedni, viszont nem megy. Van két barátnőm, akiket az iskolából ismerek. Ők nem mutatnak be a barátaiknak, se a párjuk haverjainak. Az meg, hogy csak úgy odamegyek az utcán valakihez, az nem kicsit creepy és cringe.
Hiába megyek el egy népszerű edzőterembe, hogyha köszönni is alig akarnak egymásnak az emberek. Túrázni is idősebbekkel mentem, rossz volt és unalmas.
#14! A boltos természetesen irónia volt.
Ha eddig se volt párod, akkor eddig a szüleiddel tudtál beszélgetni otthon. Bocs, de nekem semmivel nem nagyobb élmény anyámmal beszélgetni, mint a barátaimmal, vagy egy szimpatikus kollégával vagy az edzőtársaimmal stb. Ha neked ilyenek nincsenek, akkor valamit nagyon sz@rul csinálsz. Az azt jelenti, hogy eddig minden társas kapcsolatodat anyád pótolta és most a helyére szeretnél valakit. Ez egyáltalán nem egészséges és nem ez az általános. Azért nem értjük a problémádat, akik nem értjük, mert nekünk lehet, hogy otthon nincs kivel beszélgetni, de mindenhol máshol van, mert vannak szociális kapcsolataink. Ez bőven fedezi a kommunikációs igényünket.
Ne haragudj kérdezö, de ez egy nagyon lehangoló jövőkép amit felvázolsz
Namost te abban gondolkodsz hogy az életedet ezentúl a meló teszi ki, amiből remélhetőleg éppen fizetni tudod az albidat
Ez annyira nyomasztóan üresnek hangzik, hogy még az én életkedvemet is elvennéd ha látnálak is. Én amíg egyedül voltam (és valójában most is) abban gondolkoztam hogy kiveszek egy albit, és minden szabadidőmet (akárcsak eddig) a gamelésbe ölöm.
Társaságban is szoktam gamelni, és mindjárt egy sokkal vonzóbb életpálya mint az önkéntes gályarabság. Csak gondold át hogy mit szeretnél az életben!
"Van két barátnőm, akiket az iskolából ismerek. Ők nem mutatnak be a barátaiknak, se a párjuk haverjainak."
Mert nem stricik, baszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!