Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, ronda, röhejes vékony gyerektestű férfi vagyok emiatt nem kellek senkinek. A Feladtam már a párkeresést egy jó ideje. Miért ennyire igazságtalan az élet?
#2 Sajnálom hogy ez a feladat hogy ilyeneket írjál ki.
Mondjuk 6 éve is ilyeneket írtál.
Azóta a megbízók péniszpumpára,krémekre nem dobtak össze neked?
Azon hogy csúnyának és rondának tartod magad nem igazán tudsz változtatni, viszont azon hogy vékony vagy igen.
Tudom hogy nehezebb mint szenvedni és tenni ellene, mint szenvedni és nyavajogni.
Ha ez megvan akkor kicsit az öltözködésre is oda kell figyelni plusz az sem árt ha nem a modell csajok jönnek be hanem a hétköznapibbak is.
Ha megintad azt amilyen vagy akkor tegyél ellene.
Kb én is az voltam mint te csak bő 10 éve. Elkezdtem kondizni kb másfél évig semmi eredménnyel majd szép lassan már nem lettem vékony.
Most itt vagyok egy barátnővel és egy kevés önbizalommal. Persze nem egy szupermodell csaj, de legalább tudom hogy magamért szeret, és én is őt, szóval hajrá.
Sport, egy jó fodrász, kicsit divatosabb öltközködés meg egy jó pszichológus.
Ha nem segítesz magadon és csak rinyálsz, akkor nincs esélyed. Amúgy viszont minden esélyed megvan.
Te döntesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!