Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ahhoz mennyire kell jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz mennyire kell jó pasinak lenni hogy egy szép csaj elkezdjen veled szemezgetni meg beszélgetni? Van hogy meglépitek ezt egy átlagos sráccal is?

Figyelt kérdés

Itt most rólam van szó konkrétan és nem nagyképüségből írtam ezt.

Minimum az kell hozzá gondolom, hogy jóképü meg zsánere legyen, esetleg valami kis különlegesség is kell hozzá?

2023. szept. 4. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Foglalt joval fiatalabb noknek szoktam be jonni , de nem mernek lepni soha. A kerdesre is valaszolva

Egynek legalabb ezek kozul: helyes, izmos,pozitiv kedves kisugarzas ,jol oltozott , egyedi, penzes.

2023. szept. 4. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
6-os. Nem csak azokkal, de ha ismeretlentol kezdemenyezest varsz ferfi letedre, akkor ahhoz szukseges a ferfias kinezet, kulonben mi a francot nezne rajtad? A ferfias kinezethez meg jol jon a tesztoszteron, attol lesz egy alap kinezeted es a vonasaidat is befolyasolja, ferfiasabb leszel tole. Ugyhogy irany a gym, hogy legalabb eros legyel, ha mar gyava vagy.
2023. szept. 5. 08:29
 13/13 A kérdező kommentje:
6-os idefigyelj ... gyáva esetleg te vagy. Nem erröl szól a kérdés. Képzeld gymbe meg szoktam járni, a tesztoszteronszint meg adott mindenkinél.
2023. szept. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!