Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet, hogy egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet, hogy egy átlagos nem túl vonzó férfiként egy nagyon helyes vonzó pasi fotójával ismerkedem Tinderen?

Figyelt kérdés
Mikor felmentem a tinderre saját fotómmal, egy max két találat volt, az is meghalt idő után, így egy helyes pasi fotójával kezdtem el ismerkedni. Sokkal több találat lett két nővel is elbeszélgetek most tök jól, telefonáltunk is, minden nap beszélünk reggel este, úgyhogy úgy érzem már odavannak értem. A randi holnapután lenne az egyikkel és szombaton a másikkal, remélem valamelyik el fogja fogadni, hogy miért kellett ilyen fotóval felmennem
2023. szept. 4. 11:15
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%

Xdddd

Persze imádni fogják

2023. szept. 4. 11:16
 2/59 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó nagyot fogsz koppanni. Ha hozzám nem a képen szereplő pasi jönne el a randira, én azon nyomban szó nélkül ott hagynám.
2023. szept. 4. 11:17
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem valószínű, hogy bármelyik is el fogja fogadni, hogy átverted. Sőt, valószínűleg az első percben faképnél fognak hagyni és meg is érdemled.
2023. szept. 4. 11:17
 4/59 anonim ***** válasza:
100%

Haverom 3 évet bekamuzott h nagyobb legyen a találati lista. Jól néz ki jól keres normális. Eddig 3 randi kukázta mert elmúlt 40, pedig a csajok ugye max 38ig keresnek.

Kamu fotóval ne remélj jót

2023. szept. 4. 11:18
 5/59 A kérdező kommentje:
De nem tudják megérteni hogy így lehetetlen ismerkedni csak így lenne esélyem ennyi empátia nincsen nőkben, hogy ez egy kegyes hazugság
2023. szept. 4. 11:19
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg miről fognak felismerés, ha közöd nincs a profilkepedhez? Jó, ha nem vernek pofán.
2023. szept. 4. 11:19
 7/59 A kérdező kommentje:
6. Majd én odamegyek hozzájuk és megölelem őket
2023. szept. 4. 11:20
 8/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pláne pofánvernek, ha még rájuk is mászol. Nem, nem fogják megérteni.
2023. szept. 4. 11:21
 9/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez vicces 😂
2023. szept. 4. 11:21
 10/59 anonim ***** válasza:
100%

5# Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :D

Te mit szólnál ha nem azok a csajok mennének el akiket a fotón látsz, hanem mondjuk teljesen más valaki, aki 20 évvel idősebb és 50 kilóval több mint a csaj akire te számitottál?!

Kegyetlen mód be fogsz égni így. :D

2023. szept. 4. 11:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!