Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet, hogy egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet, hogy egy átlagos nem túl vonzó férfiként egy nagyon helyes vonzó pasi fotójával ismerkedem Tinderen?

Figyelt kérdés
Mikor felmentem a tinderre saját fotómmal, egy max két találat volt, az is meghalt idő után, így egy helyes pasi fotójával kezdtem el ismerkedni. Sokkal több találat lett két nővel is elbeszélgetek most tök jól, telefonáltunk is, minden nap beszélünk reggel este, úgyhogy úgy érzem már odavannak értem. A randi holnapután lenne az egyikkel és szombaton a másikkal, remélem valamelyik el fogja fogadni, hogy miért kellett ilyen fotóval felmennem
2023. szept. 4. 11:15
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%
Hát, tekintettel arra, hogy egyes nők a sok filter miatt konkrétan talán csak nyomokban emlékeztetnek a valós külsejükre, a társadalmi igazságosság okán is írom: MIÉRT NE?! :D :D
2023. szept. 4. 12:54
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted milyen képet fest a belsődről, hogy egy ordas kamuval kezded az ismerkedést.

Én belefutottam egyszer egy ilyen gyökérbe, de az legalább a randi előtt 2 órával bevalotta, hogy hát izé... nem ö volt a képeken, és küldött végül tényleg magáról. És tudod mit ha eleve magáról küldte volna is ismerkedtem volna vele szívesen. De így akármilyen összhang volt online, kénytelen voltam elküldeni a 3.14csába.

Ez a sors vár rád is. De meg is erdemled.

2023. szept. 4. 12:54
 43/59 A kérdező kommentje:
Hogy olvasom a kommenteket most elbizonytalanítottatok. Szinte biztos voltam benne hogy ez így működhet, mert a lelkemet már megszerette, valóban ez egy kis füllentés ebben igazatok van de hátha van ennyire empatikus legalább az egyik nő, hogy elfogadja hogy miért nem a saját képemet tettem ki...., mert akkor a büdös életbe nem írt volna rám
2023. szept. 4. 13:21
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

43

Ha egy 120kg.os nő tenné veled ugyanezt, akkor az is rendben lenne? (A lelkét már megszeretted)

2023. szept. 4. 13:23
 45/59 A kérdező kommentje:
44. Nekem a külső tényleg másodlagos, tudom ezt nehéz elhinni de tényleg az... ha valaki 120 kilós nővel ennyire jól elbeszélgetne, mint ahogy most ezzel a lánnyal, tényleg nem érdekelne, nagyon megvan az összhang a harmónia. De itt a GyK érzelmi analfabétái ezt fel sem tudják fogni
2023. szept. 4. 13:26
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Na, erre kíváncsi leszek! A randik után kérek élménybeszámolót.
2023. szept. 4. 13:27
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem ismerkedek online, mert simán meg tud fogni egy kevéssé előnyös külsejű férfi ha a személyisége olyan. És ez egy első látásra biztos nem fog átjönni, hanem lassan alakul ki. Tipikus esete a munkahelyi szerelemnek, amiben szintén így volt részem. N
2023. szept. 4. 13:28
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

"valóban ez egy kis füllentés"

Nem füllentés, hanem szándékos aljas hazugság. Ha a nő minimálisan tiszteli saját magát, soha többet nem áll veled szóba. Nem tudom te milyen bolygón élsz, hogy azt hiszed a hazudozás empátiát érdemel.

2023. szept. 4. 13:29
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és 120 kg-s nőkkel szervezted le a randit, vagy a vekonycsinos kategóriával? Na ugye.
2023. szept. 4. 13:29
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Azért több vasat tartasz a tűzben, te is érzed hogy ez így bukó
2023. szept. 4. 13:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!