Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet, hogy egy átlagos nem túl vonzó férfiként
egy nagyon helyes vonzó pasi fotójával ismerkedem
Tinderen?
Hát, tekintettel arra, hogy egyes nők a sok filter miatt konkrétan talán csak nyomokban emlékeztetnek a valós külsejükre, a társadalmi igazságosság okán is írom: MIÉRT NE?! :D :D
2023. szept. 4. 12:54
Szerinted milyen képet fest a belsődről, hogy egy ordas kamuval kezded az ismerkedést.
Én belefutottam egyszer egy ilyen gyökérbe, de az legalább a randi előtt 2 órával bevalotta, hogy hát izé... nem ö volt a képeken, és küldött végül tényleg magáról. És tudod mit ha eleve magáról küldte volna is ismerkedtem volna vele szívesen. De így akármilyen összhang volt online, kénytelen voltam elküldeni a 3.14csába.
Ez a sors vár rád is. De meg is erdemled.
2023. szept. 4. 12:54
43/59 A kérdező kommentje:
Hogy olvasom a kommenteket most elbizonytalanítottatok. Szinte biztos voltam benne hogy ez így működhet, mert a lelkemet már megszerette, valóban ez egy kis füllentés ebben igazatok van de hátha van ennyire empatikus legalább az egyik nő, hogy elfogadja hogy miért nem a saját képemet tettem ki...., mert akkor a büdös életbe nem írt volna rám
43
Ha egy 120kg.os nő tenné veled ugyanezt, akkor az is rendben lenne? (A lelkét már megszeretted)
2023. szept. 4. 13:23
45/59 A kérdező kommentje:
44. Nekem a külső tényleg másodlagos, tudom ezt nehéz elhinni de tényleg az... ha valaki 120 kilós nővel ennyire jól elbeszélgetne, mint ahogy most ezzel a lánnyal, tényleg nem érdekelne, nagyon megvan az összhang a harmónia. De itt a GyK érzelmi analfabétái ezt fel sem tudják fogni
Na, erre kíváncsi leszek! A randik után kérek élménybeszámolót.
2023. szept. 4. 13:27
Én ezért nem ismerkedek online, mert simán meg tud fogni egy kevéssé előnyös külsejű férfi ha a személyisége olyan. És ez egy első látásra biztos nem fog átjönni, hanem lassan alakul ki. Tipikus esete a munkahelyi szerelemnek, amiben szintén így volt részem. N
2023. szept. 4. 13:28
"valóban ez egy kis füllentés"
Nem füllentés, hanem szándékos aljas hazugság. Ha a nő minimálisan tiszteli saját magát, soha többet nem áll veled szóba. Nem tudom te milyen bolygón élsz, hogy azt hiszed a hazudozás empátiát érdemel.
2023. szept. 4. 13:29
Kérdező, és 120 kg-s nőkkel szervezted le a randit, vagy a vekonycsinos kategóriával? Na ugye.
2023. szept. 4. 13:29
Azért több vasat tartasz a tűzben, te is érzed hogy ez így bukó
2023. szept. 4. 13:30
További kérdések: