Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet, hogy egy átlagos nem túl vonzó férfiként egy nagyon helyes vonzó pasi fotójával ismerkedem Tinderen?
Figyelt kérdés
Mikor felmentem a tinderre saját fotómmal, egy max két találat volt, az is meghalt idő után, így egy helyes pasi fotójával kezdtem el ismerkedni. Sokkal több találat lett két nővel is elbeszélgetek most tök jól, telefonáltunk is, minden nap beszélünk reggel este, úgyhogy úgy érzem már odavannak értem. A randi holnapután lenne az egyikkel és szombaton a másikkal, remélem valamelyik el fogja fogadni, hogy miért kellett ilyen fotóval felmennem2023. szept. 4. 11:15
31/59 anonim válasza:
Vagy együtt is elmehettek, te beszélsz de a csaj majd végig a rokont nézi. 😂
32/59 anonim válasza:
Jól van trollocska, köszönöm a mai műsort, jót szórakoztam. XD
33/59 anonim válasza:
Anyád! Baszod másnak az idejet. De te persze fel lennél háborodva ha a nő 30kgval tobb lenne.
35/59 anonim válasza:
Én is felteszek pár kèpet a huszonèves Brigitte Bardotról, biztos sok jókèpű, fiatal pasi ìrna nekem :D
Az hogy én öreg vagyok meg ronda, lènyegtelen, ha jókat beszèlgettünk előtte napokig :D
36/59 anonim válasza:
120 kg vagyok, nem széparcu, nem helyes! Viszont bármilyen online platformon beszélgetek bárkivel, az gyakorlatilag "belém szeret" instant! Ugyanis amellett, hogy páratlanul intelligens vagyok, széles tudással a világ dolgairól, alapvetően lelkem is jó! Egészen odáig, míg szóba nem kerül a külsőm! Randiznál velem? Vagy te mit szólnál hozzá, ha valaki más képét küldeném el? Gondolom nem zavarna, hisz "jókat beszélgetünk". 😏
37/59 anonim válasza:
Egyik sem fogja elfogadni.
Én abban a másodpercben távoznek, hogy megláttlak.
38/59 anonim válasza:
Örülhetsz, ha nem verik szèt az esernyőjüket a rút kèpeden!
39/59 anonim válasza:
Lenni nekem nagyon speciál fogyaték.
40/59 anonim válasza:
Szóval szeressenek a belsődért... miközben a legelső perctől kezdve hazudtál :'D Mondanám, hogy a nap vicce, de valójában annak is gyenge. Legjobb esetben is egy kínos feszengést nézhetsz végig, ha a csaj nem annyira határozott, hogy azonnal elküldjön, amint meglát. Aztán mire vége a randinak, már le is tiltott. Csak pazarolod a saját és mások idejét, ami szintén elárul egyet s mást a belsődről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!