Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves átlagos férfiként normális elvárás az, hogy a nőnek ne legyen gyereke?
Sokan mondják, hogy manapság egy átlagos férfinak ne legyenek elvárásai, az elégedjen meg akármilyen nővel, mert hát férfitöbblet van. Elégedjen meg 40 évessel is, kövérrel is, nem dolgozóval is, meg minden. Viszont én olyannak nem tudok megbékélni akinek gyereke van. Nem csak azért mert "nem akarom más férfi gyerekét nevelni" (mint ez sok hasonló pasinak a szövege), hanem egyáltalán nem akarok gyereket nevelni. Egy normális ember élni akar, nem újraélni a gyerekkorát. Nem arról van szó, szép volt a gyerekkorom, örömmel emlékszem vissza rá, de rohadtul nincs kedvem "újra felfedezni a világot", mert már egyszer megtettem.
Szóval férfitöbblet ide vagy oda, nekem nem nagyon férne bele olyan társ aki gyerekkel jönne. Pedig mondom, nem vagyok egy George Clooney külsőre, csak egy átlagos, manapság az szar ugye. De még nekem se fér bele a gyerekes nő. Van így esélyem társat találni?
Teljesen normális elvárás
Az hogy így valószínűleg sosem találsz senkit az nem azt jelenti hogy az elvárásoddal baj lenne
Ilyen sz.r az élet sajnos
Sok nő sem akar gyereket, és neki sincs gyereke.
Nagyjából két tábor van: gyerekpártiak, gyerekellenesek.
Opció lehet az is, hogy a csaj 20 körül szült, és akkor a lánya már 15 körül lehet, tehát már éli az életét. Ha vársz pár évet, és a nő 40, akkor a csaj már lehet hogy kirepült, tehát barátjánál van, külföldön tanul, stb. Akkor kvázi olyan, mintha nem is lenne gyereke, neked meg nem kell bűntudatodnak lenni, hogy nincs saját, plusz még egy ilyen nő aki túl van ezeken, jó eséllyel "csak társat" szeretne, nem fog benne felmerülni, hogy jaaa.. közben szeretnék gyereket.
Semmi gond ezzel, korrekt, hogy ezt előre letisztázod és nem utólag"fúrod"a gyereket.
Én pl gyerekes nő létemre kimondottan gyerekes férfit preferálok, mert tudja mivel jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!