Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves átlagos férfiként normális elvárás az, hogy a
nőnek ne legyen gyereke?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy manapság egy átlagos férfinak ne legyenek elvárásai, az elégedjen meg akármilyen nővel, mert hát férfitöbblet van. Elégedjen meg 40 évessel is, kövérrel is, nem dolgozóval is, meg minden. Viszont én olyannak nem tudok megbékélni akinek gyereke van. Nem csak azért mert "nem akarom más férfi gyerekét nevelni" (mint ez sok hasonló pasinak a szövege), hanem egyáltalán nem akarok gyereket nevelni. Egy normális ember élni akar, nem újraélni a gyerekkorát. Nem arról van szó, szép volt a gyerekkorom, örömmel emlékszem vissza rá, de rohadtul nincs kedvem "újra felfedezni a világot", mert már egyszer megtettem.
Szóval férfitöbblet ide vagy oda, nekem nem nagyon férne bele olyan társ aki gyerekkel jönne. Pedig mondom, nem vagyok egy George Clooney külsőre, csak egy átlagos, manapság az szar ugye. De még nekem se fér bele a gyerekes nő. Van így esélyem társat találni?
Én nem értem az ilyen kérdéseket. Te is tudod, hogy nincs ilyen törvényi előírás, hogy nem lehetnek elvárásaid, akkor miért kérdezed meg, lehetnek-e?
Azt vársz el, amit akarsz, a te dolgod.
2023. aug. 29. 13:28
12/25 anonim válasza:
Nincs baj az elvárással. Találhatsz gyermektelen 35-40 es nőt! Viszont az jól látod hogy átlagos férfi = xar. Szóval csak duci partnert kaphatsz.
2023. aug. 29. 13:32
13/25 anonim válasza:
Nyilván azt csinálsz, amit akarsz. De ez mi? "Egy normális ember élni akar, nem újraélni a gyerekkorát." Pontosan az ilyen beszólások miatt nem lesz soha béke a gyerekesek és a gyerektelenek között. Pedig szerintem mindkettő normális.
2023. aug. 29. 14:00
14/25 anonim válasza:
Ez teljesen alap, nem tartom elszálltnak akkor se ha nem nyernél szépségversenyt. Én utálom a gyerekeket és az a minimum hogy a pasinak se legyen és ne is akarjon. Sok esetben kapufa a társkeresés de attól még lehet párt találni.
2023. aug. 29. 14:27
15/25 anonim válasza:
Minden oké, ha másik fél is úgy gondolja...
2023. aug. 29. 15:01
16/25 Sunshinedoll válasza:
Persze, teljesen az.
2023. aug. 29. 19:41
17/25 MolotovPunk válasza:
Van esély találnod nőt ilyen feltételekkel is, viszont a legtöbb 30-35 év körüli nőnek van legalább 1 gyereke már, még ha el is vált, vagy ha egyedül él akkor is. Tehát a 30-as korosztályban kevés olyan nő van, aki szingli is és nincs gyereke, de mégis szeretne komoly kapcsolatot. Szerintem az olyan nő ritka, legalábbis én ezt tapasztalom 35 évesen úgy, hogy nincs utódom!
2023. szept. 1. 01:56
18/25 anonim válasza:
És 35 évesen miért csak a 30-35 korosztályra szabod magad? Simán jó az 25-…
2023. szept. 1. 11:14
19/25 A kérdező kommentje:
Nem csak a 25 jó, a 18 éves kort betöltött nők közül mindegyik jó. Én nem az a fajta balek vagyok aki férfiként csak a korosztályabeli nőkre hajt.
2023. szept. 1. 12:10
20/25 anonim válasza:
Ja, épp csak a 18 meg huszonpár éveseknek te nem leszel jó a 35 éveddel! Nem mindenkinek fekszik ám a tizenévekkel idősebb, teljesen más életszakaszban lévő pasi, sőt… A többségnek nem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!