Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves átlagos férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves átlagos férfiként normális elvárás az, hogy a nőnek ne legyen gyereke?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy manapság egy átlagos férfinak ne legyenek elvárásai, az elégedjen meg akármilyen nővel, mert hát férfitöbblet van. Elégedjen meg 40 évessel is, kövérrel is, nem dolgozóval is, meg minden. Viszont én olyannak nem tudok megbékélni akinek gyereke van. Nem csak azért mert "nem akarom más férfi gyerekét nevelni" (mint ez sok hasonló pasinak a szövege), hanem egyáltalán nem akarok gyereket nevelni. Egy normális ember élni akar, nem újraélni a gyerekkorát. Nem arról van szó, szép volt a gyerekkorom, örömmel emlékszem vissza rá, de rohadtul nincs kedvem "újra felfedezni a világot", mert már egyszer megtettem.

Szóval férfitöbblet ide vagy oda, nekem nem nagyon férne bele olyan társ aki gyerekkel jönne. Pedig mondom, nem vagyok egy George Clooney külsőre, csak egy átlagos, manapság az szar ugye. De még nekem se fér bele a gyerekes nő. Van így esélyem társat találni?

2023. aug. 29. 11:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%
Így, ahogy a 20-as mondja. Teljesen más világ egy 18-20 éves, mint egy 35. Kinézetre, habitusra öreg pápa vagy te már hozzájuk.
2023. szept. 1. 13:28
 22/25 MolotovPunk ***** válasza:
19/ Én személy szerint 35 évesen biztos nem jönnék össze 20 éves csajjal. Nálam egy nő 25-26 éves kornál kezdődik. Egy 18-20 éves csaj még éli a bulis életét, eljár bulizni a korosztályával, tanul, esetleg utazgat, ismerkedik a világgal. Szerintem ne álmodozz.
2023. szept. 1. 14:14
 23/25 MolotovPunk ***** válasza:
Ettől már csak az a nagyobb gáz, mikor 40 éves ronda pasit látok 20 éves csajjal az utcán sétálni kézen fogva! Mondhatnak bármit, ciki az nagyon. Egyes embereknek van ám ízlésficama, meg baj a toronyban.
2023. szept. 1. 14:22
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére az élet nem ilyen egysíkú mint itt páran hiszik
2023. szept. 1. 14:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Semmi egysíkú nincs abban, hogy a legtöbb 18-20 éves nem egy nála jóval idősebb és totál más élet szakaszban levő pasival fog összejönni, hanem egy korabelivel, aki max néhány évvel idősebb tőle, nem 15-17-el…
2023. szept. 1. 14:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!